Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Батерия А1185

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Батерия А1185

Не се смей,сериозен съм.

на жената стария Мак нещо гледам се разчекнал и стои на кестерме един вид,вдигам му аз задника и оп мама,батерията набъбнала и стърчи половин см. под Мака.

Мака няма да ви го хваля,Мак нещо си на 7 години с оригиналната батерия която все още държи час и нещо.Нищо не искам от него или от батерията му ма поне не купувам е така без да знам и е ме на,питам да знам.

Коя батерия А1185 си заслужава парите,коя е най-силната от тия,коя марка е добра и от къде се купува???

Гледам на Амазон батерийките по 16 долара,но не ми вдъхват нищо позитивно,гледам и по 50 и малко ма пък марката не ми навежда никой.

Та така-А1185 марка и евентуално модел и от къде ги има по 5 за лев или за 5 лева една или за колкото толкова???

TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

От: Батерия А1185

Отиваш в Епъл заедно с лаптопа. питаш колко струва оригиналната батерия.

Пиеш една студена вода и взимаш после след претегляне на цената спрямо оригиналната батерия.

За лаптоп батерия всичко настрани от препоръчаното от производителя на оригинала е руска ролетка.

Работя в сервиз за компютри и този аксесоар е нещо което не предлагаме като услуга точно поради този проблем, ментетата са ментета и за нищо не стават.

Коментар

Иди на епъл на магазина, виж по колко звезди дават купувачите за оригиналната 129$ батерия която може да се купи от епъл, после се върни на амазон и направи търсене с твоята батерия като филтрирай да е Prime eligible и после по брой звезди. Намери някоя с четири звезди и нагоре, и огледай от ползвалите кой я е ползвал над шест месеца - чети тях. Също гледай по-новите мнения какво споделят.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Това го бях забравил та да забия пирон в темата.

Аз оригиналното си го обичам ма нещо не са доволни от оригиналните които продават за смяна,виж от Амазонските и там много не са доволни ако говорим за батерийки по 35 кинта примерно.
        За 63 кинта взех Анкер или там както му викат,всичко живо доволни от тая пьк и аз с тях,зарежда си,дьржи заряд,не грее,не криви.......оригинална Китайска май,правят батерии за какво ли не и то добри.

Мерси за сьветите,подкарах пьрво по пьрвия щото нали нормално е да те влече приказката за козата и прьча ма наща крава мьжка и оригиналните не ставали та така.Аз докато се намотам и жената си взела нов тьньк лаптоп ма това друга тема,тоя мина на фронта телевизия и се ползва за предавател кьм големия екран.
        За чий ми беше нова батерия и аз не знам,поне знам,че няма да се подпали с тая или поне шанса е по-мальк.

Гоблин пак позна...............
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Re: Батерия А1185

Батерийката като се подуе си се сменя задължително, правилно си постъпил.
          А той тоя Goblin все познава напоследък

Коментар

А, то много трудно да познаеш за Епъл щото
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Извинявам се за спама,но ще помоля БОСА да си почисти входящата кутия.
              Благодаря за разбирането.
              ПАВКО
              0888802068

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X