Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Полный привод: УАЗ 4x4 (2007)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Полный привод: УАЗ 4x4 (2007)

Колеги, помагайте, че не ще и не ще. Четох темата в форума, струвах правих и нищо мамицата му! Не мога да прелъжа тоя тъп старфорс. Как да го излъжа? Някъде пишеше, че трябвало да е с еди ква си версия, ама не мога да е дръпна(антивирусната). Компютърът ми е мощен с 7-мица. С инсталирането се оправям и дотам. Падна ми време, то пък не мога да го запълня. С 4.49 и нещо даймънт съм. Давайте да е подкарваме тая вечер.

От: Полный привод: УАЗ 4x4 (2007)

Преди доста време съм попадал на разни игрици, който са защитени с тфа лайно.Имаше решение за проблема и то мисля не едно,но в момента не си спомням.Потърси подробно в гугъл.Може да откачиш лентовия кабел на двд-то.Това го казвам така на прима виста.Пробвай и тоя вариант.

Коментар

Всъщност не мога, защото е в гаранция компютъра и има лепенка и не мога да го отворя. Благодаря все пак!

Коментар

Или си спри антивирусната за малко, докато сваляш кракове с нея.
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Заместителя на оригиналния крак не мога да го дръпна, щото от замунда като цъкна на линка и ми дава error.

Коментар

Обърни внимание на 2рия пост, и по-специално частта с дивайс мениджър-а щом компа е гаранционен.
            Дано да е от полза http://fileforums.com/showthread.php?t=74385

Коментар

Извинявам се , ама не съм много добре, та какво е това дивайс мениджър. Мениджър на устройствата и къде е?

Коментар

Друже, ще си скапаш компа, я почерпи някой познат който може да ти свърши работа или дай на някой можещ отдалечен достъп до компютъра ти за да ти помогне, защото така хем да не знаеш какво ти говорят и хем да успееш да се справиш, шанса е около нулев!
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Намерих си го, ама ги няма стартфорсите?

Коментар

Device Manager>DVD/CD-ROM Drives избираш си там двд устройството(не виртуалните такива) Driver>Disable.Пробвай така и пиши дали работи играта.

Коментар

Карал съм ги почти всичките на лаптоп,бавно зареждат ,но иначе вървят на пушка!!За пръв път чувам за някакъв проблем,винаги качвам на виртуални дискове и всичко си работи!Направо ми е чудно какво точно става?
                      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Колеги, подкарах ги! Радвам се като дете. Даже вече я преполових играта. Работата стана като изтеглих торент, ама на него пишеше Gold. И инсталирах обаче няма икона, а тя била в папката на вече инсталираната игра. Пускам и тръгва без старфорс, без нищо. Благодаря за съветите! Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X