Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ADATA - никога повече!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ADATA - никога повече!!!

Бих искал да споделя защо повече няма да купя продукт на A-data. Не твърдя, че продуктите им са некачествени, въпреки че преди няколко месеца си купих тяхно SSD, което изгоря, смениха го и изгоря отново, след което ми върнаха парите. Проблема обаче не е в това. Въпреки, че съм се отписал от всичките им листи, продължават да ми изпращат мейли с промоции и да ми пълнят пощата. Това е компания с нулев толеранс към клиентите си и не заслужава да съществува. Дано не Ви се стори много първосигнално, но аз лично повече не бих си купил повече техен продукт.
    Александър

От: ADATA - никога повече!!!

Колега всяка фирма има дефектни стоки. Понякога заради лоша изработка, друг път заради некачествени материали в трети случай заради лошо съхранение или транспорт. С това не казвам, че съответната фирма трябва да се освобождава от отговорност за дефектните си стоки, но не бива да се генерализира.

Макар да има марки от които и аз не купувам определени стокови сегменти реално не марките са въпроса, а моделите. Всяка марка може да има добри и слаби модели за определена задача. Дори ZTE/Hwawei (или както там се пишат - аз ги наричам х*йвей - въпрос на избор) имат добри модели - например в смарфоните. Не бива да се генерализира.

По въпроса за мейла - понякога просто отнема повече време или директно трябва да се свържеш с администрацията за да те отпишат от mailing листата.

Коментар

За мен пък Аdata правят най-читавите флашки, било то 2.0/3.0 . Имам случай на обикновена флашка прана час в пералнята да ми "помни" всичко вътре. Един кингстън от изпускане се бракува сам, добре че нямаше важни неща.
      Ма де да знам, явно SSD -тата са кофти

Коментар

Не, SSD-та на AData не са кофти... от AData имат кофти модели (или доставчици) - някои от които са и в SSD сегмента... това е...
        За флаш паметите и RAM паметите потвърждавам - в момента и Kingston и AData ползват чипове Samsung или Nanya и съответно като елементи са еднакво добре, но като сглобка паметите на AData ме печелят с по-добър краен резултат. За съжаление дните в които Kingston бяха мерило за качество са отдавна отминали. Ако търсиш една идея по-добра RAM памет - Patriot, ако търсиш по-добро SSD Intel - поне това показват моите впечатления. Все пак - всичко опира до модела.
        Последно редактирано от господин никой; 25-04-14, 10:51. Причина: смислова добавка...

Коментар

От повече от година карам с един А-ДАТА SSD-128GB (от бързите) - никакъв проблем...
          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Аз съм почти 4 години с ССД АДАТА и не съм имал и грам оплакване.
            Същото твърди и СМАРТ-а
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
              ... Въпреки, че съм се отписал от всичките им листи, продължават да ми изпращат мейли с промоции и да ми пълнят пощата. ...
              Е какъв ти е проблемът?!? Дали ползваш безплатните мейл услуги тип Gmail и т.п. или имаш собствен мейл сървър, нямаш проблем моментално да им забиеш един филтър и пощата от тях да се трие автоматично.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

При мен микроСД-то на Адата, се държи добре бе на ГоПро-то!

Коментар

Имах външен хард Адата.Механично скапан се оказа- разпадна се спойката на usb куплунга.При това на ударо,водо,прахоустойчив модел,на около 30 часа,след 15 ползване на usbто...След разглобяването му,се оказа,че самия хард е Fujitsu, а има и със Samsung.Преди и флашка ми се разпадна,та с Адата - едно на ум.
                  Пътят е целта.

Коментар

Ами и аз имам една сд карта тяхна, която е вечна. Но SSD-то има и други компоненти. После говорих и с един IT, който поддържа доста машини, и той ми сподели, че има много изгорели ADATA SSD, като ми препоръча Intel. Да чукна на дърво, никакви ядове с интела, но е по-скъп. А относно спам-а - ами мисля, че всеки уважаващ себе си производител на ХАРДУЕР би следвало да има и работещ софтуер за администрация на сайта си и като цъкнеш unsubscribe , да работи. Според мен това е отявлен спам. Като стана дума за софтуер, такъв на практика със SSD-то не получаваш, за разлика от интел. Получаваш някакъв смешен трайъл на нортън нещо си, не мерси. Та така - ако искате евтино винаги може да пробвате с Adata - аз не бих. Все пак поздравления и за момчетата, от които го купих, защото два пъти го смениха и то доста бързо, но накрая им писна да им се карам и ми върнаха парите.
                    Александър

Коментар

Интел серия 520 - след 18мес. просто ми "изчезна" смениха го без проблем,
                      но с SSD-тата архивирайте по-често, каквато ще марка да са
                      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                      Суперспам - спама на суперите

Коментар

Аз пък заложих на SSD Samsung 840 EVO 120GB. От около месец съм с него и за сега не съм имал проблеми.
                        Колебаех се между него и Интел, като на Интел е 5г гаранцията, а на Самсун е 3г.
                        Но на края решаваща беше по-ниската цена на Самсунг

Коментар

Те хората са си го казали още в името на фирмата. Произнася се с нотки на изненада в гласа - А, дата! А, изчезна!
                          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

AData са просто марка - имат добри модели, имат и лоши... лично аз имам един тон флашки, които се представят поносимо и като цяло съм сравнително доволен от тях. RAM паметите им са напълно приемливи (като за цената си) макар да не са идеални. Просто с житото идва и плявата и това си е така от край време за китайските стоки. За съжаление нищо не може да се направи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X