Здравейте колеги,
онзи ден спря да ми работи youtube апликацията на телефона.
Обвиних оператора веднага и си го преместих в другия джоб (телефона).
Прибрах се от работа без да съм слушал Драгана Миркович, Dj Bobo и Елвис , викам си ще наваксам в нас на десктопа.
Отварям тубата , нъцки ... показва ми някакви немски турци които ми се карат под формата на немски рап.
Отварям пощата ... честитка , акаунта блокиран.
Причините:
BTV Media Group - песента Жик Так на Краси Радков (не се бъзикам)
BTV Media Group - виц на Краси Радков от шоуто на Слави
Хич не помня през 200* коя година съм ги качвал тия глупости.
Да ама удрям на дърво сега , майната им на моите 200+ видеа които разбира се не бях записал никъде , щото youtube ги пази.
Ама как да ползвам акаунт със същия мейл. Ако сменя мейла , сигурно ще трябва и всичко по телефона си да сменя (android) да отговаря на новия мейл ?
Има ли някакъв трик по който да си върна достъпа към сайта с моята поща , без да правя нова ?
онзи ден спря да ми работи youtube апликацията на телефона.
Обвиних оператора веднага и си го преместих в другия джоб (телефона).
Прибрах се от работа без да съм слушал Драгана Миркович, Dj Bobo и Елвис , викам си ще наваксам в нас на десктопа.
Отварям тубата , нъцки ... показва ми някакви немски турци които ми се карат под формата на немски рап.
Отварям пощата ... честитка , акаунта блокиран.
Причините:
BTV Media Group - песента Жик Так на Краси Радков (не се бъзикам)
BTV Media Group - виц на Краси Радков от шоуто на Слави
Хич не помня през 200* коя година съм ги качвал тия глупости.
Да ама удрям на дърво сега , майната им на моите 200+ видеа които разбира се не бях записал никъде , щото youtube ги пази.
Ама как да ползвам акаунт със същия мейл. Ако сменя мейла , сигурно ще трябва и всичко по телефона си да сменя (android) да отговаря на новия мейл ?
Има ли някакъв трик по който да си върна достъпа към сайта с моята поща , без да правя нова ?
Коментар