Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Asus EEE PC 701-Дали си реших проблема?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Asus EEE PC 701-Дали си реших проблема?

Преди доста време си закупих въпросното лаптопче. За диагностика го взех,ваг-ком,оп-ком,фиат еку скан,скан мастер ЕЛМ,Гармин,вършеше работа перфектно. Както знаете,то е с 4Гб запоен за дъното флаш и слот за карта. В слота имам 8 Гб.
    Да,но закупих http://www.obd2autocom.com/hot-delph...uck-cable.html и пущинята реве че му е малко мястото. Остават 300Мб преди да го "поканя". На картата не иска и да чуе. В стремежа си да му направя място о@ках нещата ,та се наложи да го преинсталирам. Рязах един уиндоус,но пак не стига. В момента диагностиката работи на друг комп. Четох много за ъпгреид на това асусче,но нищо което мога да направя лично аз. Някои имали mini pci-e слот до рамта и ставало plug and play,но моето няма. Няма запоен,и не знам ако се запои дали ще тръгне. После пари за http://www.ebay.com/bhp/mini-pci-e-sata-ssd и става финансово голяма работата.
    И тогава попаднах на http://www.rbrussell.com/2012/12/04/...ve-in-windows/
    Направих стъпките,но не съм пробвал още да инсталирам-5-6 дена няма да мога да докопам инсталационния диск. Обаче нямам търпение да разбера дали ще стане. Вие как мислите?
    Калин Владов,09РСПБЗН

От: Asus EEE PC 701-Дали си реших проблема?

Поне да ме беше напсувал някой...
    Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Мисли за еее901...

Коментар

Мисля,но рядко са с SSD,а държа на това. 2 години си върши работа 701. Па и пусти пари...
        Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Тогава друго да питам-как да накарам лаптопчето да припознае картата като хард?
          Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Е аз тука пробвах описанот от теб, и става.При мен се получи на екс пи. Ти си написал сам решението на проблема А с външен твърд диск няма ли да стане ? Получаваш 300-400 гб почти за без пари, и на 4 те гигабайта си седи екс пи и си работи доволно.

Коментар

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
              Мисля,но рядко са с SSD,а държа на това. 2 години си върши работа 701. Па и пусти пари...
              Всичките 901 са със SSD, 4 + 16 гб

Коментар

Външен хард не е удобно за работа. Пък и остава проблема с вибрациите.
                Щом има ефект от горното значи за сега ще мъчим така. Ще пиша като го пробвам и аз.
                Щом са всичките SSD,значи съм се заблудил добре,започвам нови наблюдения.
                Благодаря за включванията
                Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Това от линка http://www.rbrussell.com/2012/12/04/...ve-in-windows/ изглежда като работещо решение. Да се обърне внимание на това, което са писали, че тази SD карта не трябва да се вади при пуснат нетбук.

Коментар

Вчера пробвах,но забравих да пиша. Работи. Даже и Аутодата му качих. Голям майтап като го извадя и "запаля" такива програми като Аутодатата,Делфи-то, и т.н.
                    Програмите "виждат" папката като част от "С",а всъщност е на "D".
                    Мерси на включилите се
                    Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X