Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да спра входящите писма докато Аутлук е ОН ЛАЙН ??? Suspend reception of emails

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да спра входящите писма докато Аутлук е ОН ЛАЙН ??? Suspend reception of emails

Как да спра входящите писма докато Аутлук е ОН ЛАЙН ??? Suspend reception of emails?

Здравейте,

Може ли да помогнете с Аутлук 2013, имам следната нужда.

Трябва ми да мога ВРЕМЕННО да спра да получавам всякакви писма през аутлук 2013.

Трябва да МОГА да пращам писма, да търся в контактите, да планира срещи, тоест да съм ОН ЛАЙН.

В предишните версии на Аутлук това е било лесно постижимо, в 2013 НЕ мога, може би имам и такова полиси, ДАЙТЕ идеи и съвети?

Ето как е ставало това преди но при мен НЕ работи - http://www.msoutlook.info/question/201

Целта ми е докато работя над нещо важно примерно няколко часа да мога пращам, да правя срещи, и т.н. но ДА НЕ получавам имейли, които ме разсейват , ОФФ ЛАЙН НЕ ми върши работа, защото не мога да пращам писма и не мога да виждам календарите на другите хора.

Предварително благодаря!

Поздрави,
    Жоро
    Бъдете живи и здрави!

От: Как да спра входящите писма докато Аутлук е ОН ЛАЙН ??? Suspend reception of emai

Може би това? цък
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

От: Как да спра входящите писма докато Аутлук е ОН ЛАЙН ??? Suspend reception of emai

Промени имап/поп3 порта или хоста . така ще може да пращаш прес смтп без да получаваш през поп3/имап.
      When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
        Промени имап/поп3 порта или хоста . така ще може да пращаш прес смтп без да получаваш през поп3/имап.
        В корпоративна среда съм, служебен ПС който има една торба полисита, нямам контрол върху имап/поп3 настройките с аутлук 2013, имам само сървър юзър и парола, всичко друго оно само си го прави

Освен това имам и http настройка за праща/получава и ако не работи другото пак ще прекарва всичко и от там(web proxy etc..).

Ако беше примерно Тъндърбърд знам как да го постигна.

Трябва ми да НЕ получавам писма, но да МОГА да пращам, да съм ОН ЛАЙН и да работи календара за да работя/планирам срещи.

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
        Може би това? цък
        Няма нищо конкретно за моите нужди, мерси, не става.
        Последно редактирано от Preslav Peychev; 24-02-14, 21:53. Причина: Сливане на 2 поредни поста
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone
          Няма нищо конкретно за моите нужди, мерси, не става.
          В Options -> Advanced -> Send an receive -> Send/receive ... нямаш ли опция "Schedule an automatic send/receive every ... " ?

Ако имаш - разкарай чавката и би трябвало да не тегли автоматично пощата.
          Последно редактирано от Чавдар (V93); 24-02-14, 14:56.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            В Options -> Advanced -> Send an receive -> Send/receive ... нямаш ли опция "Schedule an automatic senr/receive every ... " ?

Ако имаш - разкарай чавката и би трябвало да не тегли автоматично пощата.
            Не е отметнато, пробвах, не хваща дикиш, 2013 има скрити настройки и/или АД полисито прави неща в пощата.

Мислех си за някакъв рул и накрая ако нищо не измисля, това ще е или просто ще седна да си увелича продуктивността и да достигна ниво Германец ) днеска съм ниво Северна Африка като продуктивност...
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
              В корпоративна среда съм, служебен ПС който има една торба полисита, нямам контрол върху имап/поп3 настройките с аутлук 2013, имам само сървър юзър и парола, всичко друго оно само си го прави ...
              явно админа трябва да ти го бутне(нямаш права)

куцо решение е чрез firewall да спираш/пускаш POP3-то(но вероятно няма да имаш права)
              байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
              Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
              Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                явно админа трябва да ти го бутне(нямаш права)

куцо решение е чрез firewall да спираш/пускаш POP3-то(но вероятно няма да имаш права)
                Имам админ права, но не ми се рискува, търсех настройка в пощата, ако го няма здраве да е, ще се мисли промяна в стратегията за управление на личното време
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Ако искаш не да спреш входящите писма, а изкачащите прозорчета и звука при пристигането им, което реално дразни, мисля че това може да помогне /не съм го пробвал/

Коментар

Сигурно си решил въпроса, но ето и моите 50 стотинки...

Отваряш "Outlook" от там влизаш в Send/Receive-> бутона, Send/Receive Groups-> Define Send/Receive Groups

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:01.png
Прегледи:1
Размер:31.6 КБ
ID:5568748

Следваща стъпка - маркираш съответните акаунти за които искаш да влезе в сила (на този скрийншот съм маркирал за всички) и натискаш бутона "Edit".

Име:02.png
Размер:19.0 КБ
ID:5568749

Махаш отметката преди "Receive mail" и си свиркаш

Име:03.png
Размер:21.9 КБ
ID:5568750
                    Последно редактирано от господин никой; 06-03-14, 00:24. Причина: typo...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X