Та значи ми писна да влача голям лаптоп, а ми се налага често да пътувам и тежи гада!
Трябва ми нещо леко, максимум до 2 кг., ако може и по-малко, с екран над 11 инча! Няма нужда да е много мощно - ще се използва за онлайн банкиране, интернет, някой филм и т.д.! Да не е Мак! Бюджет 1000-1200 лв.! И колкото по-здраво толкова по-добра разбира се! Моля дайте съвет какво да търся?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвет за ултрабук?
Свий
X
-
От: Re: Съвет за ултрабук?
Бюджета може да се увеличи ако няма нищо читаво за тези пари!Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеHP ENVY греят доста при натоварване и не стават за сериозна работа, за другите нямам информация.
Но може на теб да ти върши работа, мисля че и в бюджета ти се класира.יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Re: Съвет за ултрабук?
По принцип процесорите си греят доста и на тази малка да не кажа никаква площ за охлаждане не вярвам и по скъпите да са по добре, аз бях загледал такъв рефърбиш и след като помислих малко / и си поговорихме с хора дето ги ремонтират/ съвсем се отказах от ултрабук.
Коментар
-
От: Съвет за ултрабук?
Lenovo с 11` дисплей
има голям избор от IdeaPad U Serie - 589,99 €
та чак до
IdeaPad Yoga Serie - 949,00 €
http://shop.lenovo.com/de/de/laptops/ideapad/
за нотбук с 14`дисплей пак Lenovo ThinkPad T Serie
http://shop.lenovo.com/de/de/laptops/thinkpad/t-series/Последно редактирано от ivied; 14-02-14, 14:48.
Коментар
-
Да виж леновотата, Там има доста избор... Dell - http://www.dell.com/us/p/laptops#!ul...~14739528&p=1- също имат добри машинки. Включително и новоизлезлия Inspiron 7000 които е с TouchScreen
Коментар
-
Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
От една година ползвам Lenovo Yoga 13.3 256GB SSD/ 4GB RAM / I5 - цена беше 1200 USD купен от Best Buy.
Само суперлативи мога да кажа: не грее изобщо, много лек около 1.2 кг, супер дисплей, безшумен вентилатор.
Минусите не са много ама ги има: батерията като нова държеше 6-7 часа а сега след година само около 5 - а не се подменя поне не е лесно; изглежда малко крехък поне за мойте представи - например клавиатурата не е солидна като на стария ми лаптоп и звука при ползване не е същия клик клак;
Ако си човек дето не е джелатин с лаптопите си вземи Леново Йога - много е удобен за полет със самолет сгъваш го и се събира на масичката.
Мисля скоро мерках в Best Buy цени за старите вече модели към 800-900 USDLand Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Коментар
-
Мда, оглеждах го отвсякъде,... после ми светна ,че няма да ви пиша в стойка "лотус" или от позиция "свещ", а класическата -мързеливо поседнал, та спестих 2/3 от разход реклама...Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнениеАз със същата презумпция се спрях на това чудо на техниката. Но бюджета...В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
В. Иванов
Коментар
-
Всеки с нуждите си...Първоначално публикуван от Жоро Байкушев Преглед на мнениеМда, оглеждах го отвсякъде,... после ми светна ,че няма да ви пиша в стойка "лотус" или от позиция "свещ", а класическата -мързеливо поседнал, та спестих 2/3 от разход реклама...Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
Бих заложил на:ASUS VIVOBOOK - в бюджета, слабичък но за интернет предполагам ще върши работа. Няма да имаш проблеми с греенето, гаранатирам !
ASUS ZENBOOK - ако смяташ да ходиш на бизнес срещи и искаш бърз компютър, който да ти носи радост всеки път когато го пипнеш, отвориш и загледаш. Една машина, която би ти спечелила бъдещи бизнес партньори дори само с вида си. Приятелка го ползва, работи изключително бързо с SSD-то, матрицата му е убиец, алуминиевия корпус няма да коментирам
"Леко" над бюджета, ама хубавото си е хубаво. Парите са си в него
.
Относно греенето - ползвал съм доста лаптопи, големи и малки. Почти всички при сериозно натоварване се стоплят плашещо, особено като мине 1 година употреба. Asus-и ползвам от както се помня, препоръчвам ги на всеки, който иска да има здрава и безпроблемна машина в чантата си. Преди време работех в компютърен сервиз и от 10 лаптопа за ремонт 1 беше Аsus! И то не за фабрични дефекти, а поради душманско отношение. Важното е че проблеми с греенето нямат, особено тези с Халуминиев корпус
Успех в избора !
Коментар
-
Така както си задал параметрите според мен решението тие е един Intel Classmate. 10'1 инчовия би трябвало да те уреди перфектно. Верно,че трудно се намират малко ама това е най близо то тъфбууците и на доста по-приемлива цена. Изпадат из немския ибеи дори понякога. Машините са много сериозни и супер здрави. Сглобката и материалите са повече от добри. Поразрови се и със помощ отнакъде отвън ще се сдобиеш относително лесно. Дори тъч скриина им е много по-як. Машина за секи ден за навсякъде да изпълнява ежедневни задачи без да те подведе. Пък и са ти точно в бюджета дори за модел със ССД.висете отпуснато
Коментар
-
Точно това и казах.Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнениеВсеки с нуждите си...
В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
В. Иванов
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар