Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за ултрабук?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за ултрабук?

Та значи ми писна да влача голям лаптоп, а ми се налага често да пътувам и тежи гада! Трябва ми нещо леко, максимум до 2 кг., ако може и по-малко, с екран над 11 инча! Няма нужда да е много мощно - ще се използва за онлайн банкиране, интернет, някой филм и т.д.! Да не е Мак! Бюджет 1000-1200 лв.! И колкото по-здраво толкова по-добра разбира се! Моля дайте съвет какво да търся?
    יעבור
    «И това ще мине»

Re: Съвет за ултрабук?

HP ENVY греят доста при натоварване и не стават за сериозна работа, за другите нямам информация.
    Но може на теб да ти върши работа, мисля че и в бюджета ти се класира.

Коментар

От: Re: Съвет за ултрабук?

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
      HP ENVY греят доста при натоварване и не стават за сериозна работа, за другите нямам информация.
      Но може на теб да ти върши работа, мисля че и в бюджета ти се класира.
      Бюджета може да се увеличи ако няма нищо читаво за тези пари!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

По принцип процесорите си греят доста и на тази малка да не кажа никаква площ за охлаждане не вярвам и по скъпите да са по добре, аз бях загледал такъв рефърбиш и след като помислих малко / и си поговорихме с хора дето ги ремонтират/ съвсем се отказах от ултрабук.

Коментар

От: Съвет за ултрабук?

Lenovo с 11` дисплей
          има голям избор от IdeaPad U Serie - 589,99 €
          та чак до
          IdeaPad Yoga Serie
          - 949,00 €
          http://shop.lenovo.com/de/de/laptops/ideapad/

за нотбук с 14`дисплей пак Lenovo ThinkPad T Serie
          http://shop.lenovo.com/de/de/laptops/thinkpad/t-series/
          Последно редактирано от ivied; 14-02-14, 13:48.

Коментар

Да виж леновотата, Там има доста избор... Dell - http://www.dell.com/us/p/laptops#!ul...~14739528&p=1- също имат добри машинки. Включително и новоизлезлия Inspiron 7000 които е с TouchScreen

Коментар

Аз със същата презумпция се спрях на това чудо на техниката. Но бюджета...
              Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

От една година ползвам Lenovo Yoga 13.3 256GB SSD/ 4GB RAM / I5 - цена беше 1200 USD купен от Best Buy.
                Само суперлативи мога да кажа: не грее изобщо, много лек около 1.2 кг, супер дисплей, безшумен вентилатор.
                Минусите не са много ама ги има: батерията като нова държеше 6-7 часа а сега след година само около 5 - а не се подменя поне не е лесно; изглежда малко крехък поне за мойте представи - например клавиатурата не е солидна като на стария ми лаптоп и звука при ползване не е същия клик клак;
                Ако си човек дето не е джелатин с лаптопите си вземи Леново Йога - много е удобен за полет със самолет сгъваш го и се събира на масичката.
                Мисля скоро мерках в Best Buy цени за старите вече модели към 800-900 USD
                Land Rover Discovery II, V8 4.0
                VW Golf VI variant
                Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                  Аз със същата презумпция се спрях на това чудо на техниката. Но бюджета...
                  Мда, оглеждах го отвсякъде,... после ми светна ,че няма да ви пиша в стойка "лотус" или от позиция "свещ", а класическата -мързеливо поседнал, та спестих 2/3 от разход реклама...
                  В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
                  В. Иванов

Коментар

Леново Йога ми е много познат - преди няколко месеца го купихме на съпругата! И май нещата отиват пак натам!
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Байкушев Преглед на мнение
                      Мда, оглеждах го отвсякъде,... после ми светна ,че няма да ви пиша в стойка "лотус" или от позиция "свещ", а класическата -мързеливо поседнал, та спестих 2/3 от разход реклама...
                      Всеки с нуждите си...
                      Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Бих заложил на:ASUS VIVOBOOK - в бюджета, слабичък но за интернет предполагам ще върши работа. Няма да имаш проблеми с греенето, гаранатирам !

ASUS ZENBOOK - ако смяташ да ходиш на бизнес срещи и искаш бърз компютър, който да ти носи радост всеки път когато го пипнеш, отвориш и загледаш. Една машина, която би ти спечелила бъдещи бизнес партньори дори само с вида си. Приятелка го ползва, работи изключително бързо с SSD-то, матрицата му е убиец, алуминиевия корпус няма да коментирам "Леко" над бюджета, ама хубавото си е хубаво. Парите са си в него .

Относно греенето - ползвал съм доста лаптопи, големи и малки. Почти всички при сериозно натоварване се стоплят плашещо, особено като мине 1 година употреба. Asus-и ползвам от както се помня, препоръчвам ги на всеки, който иска да има здрава и безпроблемна машина в чантата си. Преди време работех в компютърен сервиз и от 10 лаптопа за ремонт 1 беше Аsus! И то не за фабрични дефекти, а поради душманско отношение. Важното е че проблеми с греенето нямат, особено тези с Халуминиев корпус

Успех в избора !

Коментар

Напоследък нещата на Asus са доста читави, да не кажа, едни от най читавите.

Коментар

Така както си задал параметрите според мен решението тие е един Intel Classmate. 10'1 инчовия би трябвало да те уреди перфектно. Верно,че трудно се намират малко ама това е най близо то тъфбууците и на доста по-приемлива цена. Изпадат из немския ибеи дори понякога. Машините са много сериозни и супер здрави. Сглобката и материалите са повече от добри. Поразрови се и със помощ отнакъде отвън ще се сдобиеш относително лесно. Дори тъч скриина им е много по-як. Машина за секи ден за навсякъде да изпълнява ежедневни задачи без да те подведе. Пък и са ти точно в бюджета дори за модел със ССД.
                            висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                              Всеки с нуждите си...
                              Точно това и казах.
                              В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
                              В. Иванов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X