Кажете от къде да сваля РС програма запроверка на авто тегличи,по фабричен номер на пройзводител,за какъв автомобил става , във някой магазини за авточасти е имат ???????????????
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся РС програма за авто тегличи
Свий
X
-
До: Търся РС програма за авто тегличи
Кажи за коя програма става въпрос, аз се занимавам с авточасти и не съм чул за специализирана програма за течличи!
Има една техдок, но тя е за всякакви части.
-
Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнениеКажи за коя програма става въпрос, аз се занимавам с авточасти и не съм чул за специализирана програма за течличи!
Име една техдок, но тя е за всякакви части. Кажи за коя програма става въпрос, аз се занимавам с авточасти и не съм чул за специализирана програма за течличи!
Име една техдок, но тя е за всякакви части.LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеЩо повтаряш по два пъти бе и от един път схващаме
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнениеНещо съм се бъгнал явноама още имаш да махаш, я си погледни пак поста
. хахааа как те излових, че си на черешата.
LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеЯко си се бъгнал,ама още имаш да махаш, я си погледни пак поста
. хахааа как те излових, че си на черешата.
Скачай и те при мен на клона, че ми е самотно
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнениеАманнн от тебе....
Скачай и те при мен на клона, че ми е самотно
Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение............. програма за течличи..........LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнениеСкачай и те при мен на клона, че ми е самотноВсе, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Колега joro-g, звънни ми по телефона и ще ти кажа за какво стават тегличите, който търсиш.
Съжалявам, че така ти у......х темата
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеСега ако оправиш и "теЧличи" на теГличи и вече си го уцелил
П.П.
Ти нали си модератор, пак помагай де .......
Коментар
-
И аз съжалявам за спама, ама Влади ми е приятел и не мога да го оставя да се излага така, иначе като не е пил не е такъв човек
Ей, не прекалявай, защото вдругиден трябва да черпиш за новият тунинг
Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнениеТи нали си модератор, пак помагай де .......LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеВие кво, без мезе ли? Пуснете момиченцето да се покатери, бе дърти пергиши!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар