Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор между 3 модела

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор между 3 модела

Здравейте! Търся лаптоп за дъщеря ми. Ще се ползва основно за Интернет(фейсбук, скайп). Спрял съм се на тези модели най-вече заради цената: ASUS X551CA-SX027D, DELL INSPIRON 3521/475735, Samsung NP270e5VМоля, за вашето мнение кой от трите е най-свестен(то за тези пари - толкоз) и би издържал най-дълго в детски ръце., Най-красив и с най- добри параметри е Самсунга, но дали и качеството бива?

Последно редактирано от Preslav Peychev; 18-12-13, 22:28. Причина: линкове

От: Избор между 3 модела

Един глас за самсунга!

Коментар

Естествено че Dell. Хем е фирма с традиции, хем предлагат ценната сервизна екстра "ремонт на място".
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Имам лоши впечатления от 4 дел-а..

Коментар

Аз също съм доволен от Dell(пет години работи безотказно), но Самсунга е по-красив(все пак е за момиче) и е с най-добри параметри. Ако качеството му е както другата им техника ще е супер.

Коментар

За фейсбук, скайп и юотубе параметрите му са без значение. Всеки модел в продажба става за тия неща.
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Gogoo Преглед на мнение
              Здравейте! Търся лаптоп за дъщеря ми. Ще се ползва основно за Интернет(фейсбук, скайп). Спрял съм се на тези модели най-вече заради цената. Моля, за вашето мнение кой от трите е най-свестен(то за тези пари - толкоз) и би издържал най-дълго в детски ръце. https://www.technomarket.bg/products...k01bg-notebook , http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ON-3521/475735 , http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...-X551CA-SX027D, Най-красив и с най- добри параметри е Самсунга, но дали и качеството бива?
              Що не обмислиш варианта за някой таблет 10 инча- за фейс, скайп и ровене в нета е повече от идеален вариант... С лаптоп като посочените само ще те е яд за парите дето си тръшнал... Ако държиш да е лаптоп- избирай по цвят и вид- все тая е, тук марката не играе роля. И що гледаш в Техно-магазините ?

И жокер: Масово новите модели нямат драйвери за Уиндоус различен от 8-ца... И активацията на 8-цата е сложна задача- не е като да сложиш диска и след 20мин. да имаш работещ на 100% Уин 7. Все ще се намери начин да подкараш дори и ХР при желание, но няма да е лесно и бързо...

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
              Естествено че Dell. Хем е фирма с традиции, хем предлагат ценната сервизна екстра "ремонт на място".
              Не и за този модел- NBD гаранция се полага на други модели... На тоя вероятно е collect & return...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                За фейсбук, скайп и юотубе параметрите му са без значение. Всеки модел в продажба става за тия неща.
                100% вярно!
                Аз за това споменах самсунга, защото другите покриват изискванията, но нямат дизайна на самсунг..

Коментар

От тези машини бих избрал Самсунга.
                  ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

За работен имам Самсунг със сходните параметри. Не знам дали модела е същия, но си върши работата перфектно. По спомен и цената беше такава преди 5 мес.
                    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Аз бих дал своя глас за Asus-а. Когато са евтини модели всичките са ужасни, но по принцип бих предпочел Asus-а, дори и за майка и една позната купих по-старият вариант на този и за сега (две години) не са мръднали. Там се ползват за абсолютно същото - facebook и интернет.

Коментар

Re: Избор между 3 модела

И аз бих взел асуса, напоследък продукцията им е доста качествена.

Коментар

От личен опит ще ти препоръчам Dell-а. Аз използвам Dell Inspiron N5030 и наистина ако на щеркати ще и трябва за Facebook и други дейности в интернет това ще е идеалния лаптоп за нея,макар че батерията при неправилна употреба издрържа максимум 3 години.

Коментар

asus-a или dell. Samsung-a e много "крехък"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X