Здравейте, от 2-3 дена се загледах в ТАЗИ джаджа. Не е нещо особено, но на мен ми се стори полезна. То си и личи от името, но все пак да обясня за какво става дума. Музиката в колата ми има AUX вход, но няма Bluetooth. С това мога да си пусна музика (и не само) от телефона през Bluetooth и през кабела на джадата да се я предам на аудио системата в колата (USBто е за захранване). Разбиа се може да вържа телефона директно с кабел, но вече ще се удуша с всички тези кабелаци навсякъде
.
До тук нищо особено. Джаджата струва около 5-7 долара в интернет, но иснтересното е, че не я намирам никъде в България, а за такова малко нещо, честно казано, с EBAY не ми се занимава.
Исках да попитам някой виждал ли е такова животно по нашите земи, че не намирам в интернет, а нямам време да обикалям по магазини

До тук нищо особено. Джаджата струва около 5-7 долара в интернет, но иснтересното е, че не я намирам никъде в България, а за такова малко нещо, честно казано, с EBAY не ми се занимава.
Исках да попитам някой виждал ли е такова животно по нашите земи, че не намирам в интернет, а нямам време да обикалям по магазини

Коментар