Обява

Свий
Няма добавени обяви.

USB Bluetooth 2.0 Music Audio Receiver ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• USB Bluetooth 2.0 Music Audio Receiver ???

Здравейте, от 2-3 дена се загледах в ТАЗИ джаджа. Не е нещо особено, но на мен ми се стори полезна. То си и личи от името, но все пак да обясня за какво става дума. Музиката в колата ми има AUX вход, но няма Bluetooth. С това мога да си пусна музика (и не само) от телефона през Bluetooth и през кабела на джадата да се я предам на аудио системата в колата (USBто е за захранване). Разбиа се може да вържа телефона директно с кабел, но вече ще се удуша с всички тези кабелаци навсякъде .
    До тук нищо особено. Джаджата струва около 5-7 долара в интернет, но иснтересното е, че не я намирам никъде в България, а за такова малко нещо, честно казано, с EBAY не ми се занимава.
    Исках да попитам някой виждал ли е такова животно по нашите земи, че не намирам в интернет, а нямам време да обикалям по магазини

От: USB Bluetooth 2.0 Music Audio Receiver ???

Ако не го бързаш в али експрес най-вероятно има хиляда модела от това.Около месец се чака да дойде и ти го донасят право у вас.Без пари.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

Ха ! - какво съвпадение. Преди два дена ми пристигна абсолютно същото. Поръчах го от някакъв китайски сайт (при интерес на лични).
      Пристигна за около 20 дена.
      Работи идеално по предназначение. Прехвърля сигнал към произволно избрано устройство. За парите си е ОК !
      TLC 90 1KZ-TE 2000г.
      "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Ясноооо, да разбирам, че в Б-я никой не го е виждал. Явно ще е от чужбина. Благодаря за предложенията, ще поразгледам и може и да драсня някой ЛС за още подсказки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X