Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тест модул

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тест модул

Да попитам нещо малко извън темата: За какво му е на управляващия този софт. да прави кухи регистрации във форумите? Т.е. какъв му е келепира/далаверата?
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Re: Тест модул

Той нищо не прави, има едни прогрмачета наречени ботове, та те гадините, когато им влезеш в списъка си правят регистрации и ти заливат форумите със спам. Рекламки разни и т.н. Същите са доста умнички защото успяват да прочетът текст от картинка и да си направят профила все едно човек го е правил, после започват да пишат теми мнения, лични съобщения и каквото се сетиш - ако си си разрешил пращането на мейл през форума, взимат и адресите на потребителите и ги заливат със спам.

Коментар

Днес два гада прескочиха бариерата, но не както обичайно 20-30 на ден.
        Ще се отучат

Коментар

Re: Тест модул

Има и човеци между машините регистрират се ръчно и спамят.

Коментар

От: Re: Тест модул

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
            Има и човеци между машините регистрират се ръчно и спамят.
            Цъкам на айпито и там си личи кой откъде е

Но ботовете си личат по странните и безсмислени никове.

Коментар

Здравей.Дай линк към Форума ти ?
              Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
              ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Днес новините отново са тъжни. Имам за 24 часа 7 регистрирани бота.
                В админ панела имам подсказка, че е излязла нова версия.
                Проверих я в нета и се оказа, че тя има тест-въпрос.
                Обаче не ми е по силите да се справя с качването.

От хоста вчера са пипали нещо имейл настройките и по едно време виждам
                всички текстове във форума на китайски и с много едри букви. Те дори не разбрали, че съм активирил сложния тест на CAPTCHA
                Викат, ограничи достъпа на ботове. Отговорих им: Абе хора, паралелно влизам в друг форум...техничарски... със 130 хиляди човека,
                и там пуснах тема за помощ. Ако там някой не удари рамо, няма другаде откъде и им казах моята теория, че те са като сервиз за коли.
                Който ходи при тях за ремонт и поддръжка, не е нужно да разбира как е направена колата. Омекнаха малко, но не знам докога.

Ето така изглежда картинката в админ панела:

Коментар

Доколкото си спомням 'номера' става като запишеш смъкнатия ъпдейт в дадената директория на форума, след което отваряш 'страницата' с ъпдейта през браузъра.
                  И от там - то те води стъпка по стъпка...
                  Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                  Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                    Доколкото си спомням 'номера' става като запишеш смъкнатия ъпдейт в дадената директория на форума, след което отваряш 'страницата' с ъпдейта през браузъра.
                    И от там - то те води стъпка по стъпка...
                    Викаш, да ти давам паролата на админа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X