Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Hardware Installation грешка XP

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Hardware Installation грешка XP

Имам един въпрос.
    Какво означава това чудо, което ми се появява от месец насам и е много досадно? Не смея да инсталирам нещо ей така, а и не знам къде е евентуално, за да го изтрия този тормоз.

Снимка:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00448.jpg
Прегледи:1
Размер:254.2 КБ
ID:6027642
    Последно редактирано от Preslav Peychev; 02-10-13, 23:49.
    Your conscience is all you can take to your grave.

От: MSN.com като начална страница на браузъра ми?

Идея нямам, но си сложи windows7..

Коментар

От: Hardware Installation грешка XP

В две-три думи - имаш стар или несъвместим хардуер с Windows XP и съответно те пита дали искаш да "рискуваш" да го инсталираш. Според мен просто цъкни "Continue anyway" за да спре да те занимава. Ако може ще го инсталира, ако не ще спре да пита.. Не минавай на Windows 7 ако машината е по-стара - само ще си отвориш драми.

Коментар

Re: Hardware Installation грешка XP

Само за допълнение - драйвера който се опитва да се инсталира не е сертифициран от микрософт. Continue anyway - ще пропусне сертификата и ще се опита да инсталне драйвера - поне имаш ли идея какво си се опитал да инсталираш ????

Не е проблем да отсвириш майкрософт с Continue anyway, защото шанса да ти срине системата е почти същия, както и с драйверите сертифицирани от тях

Поне се сети какво е хардуерното устройство, възможно е да е УСБ.

Коментар

Не искам да инсталирам Уин 7, защото машината е стара и няма душица да го кара.
          Не си спомням да съм инсталирал каквото и да е устройство в последните месеци.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Понякога решава да ти инсталира неща от дъното в произволен момент, ако има достъп до Internet. Ако това е въпроса ще го инсталира и това ще е. Често е допълнителен часовник към процесора или някой бридж.

Коментар

Re: Hardware Installation грешка XP

Добре де дай му да продължи и готово, по принцип може да провериш в хардуер менаджера какво иска да инсталира, обикновенно ще е някой девайс със статус непознат или с удивителна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X