Обява

Свий
Няма добавени обяви.

MSN.com като начална страница на браузъра ми?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• MSN.com като начална страница на браузъра ми?

Днес забелязах, че някакси като начална страница на Файърфокса и Хрома ми се зарежда MSN.com.
    Като търсачка по дефолт ми е включен bing!
    Как става тая работа, в два браузъра автоматично ми се сменя нач. страница, че и търсачката на Хрома, най-нагло се е изтипосала bing?!?
    Оправих си настройките, но много ме учудва, защото не съм кликал нищо никъде да се съгласявам на нещо подобно...
    Снощи обаче ми заби компютъра неочаквано. Има ли някой представа какво може да е станало?

От: MSN.com като начална страница на браузъра ми?

огледай какво си инсталирал последно...
    Огледай дали не си качвал mTorrent - торент туулбара доколкото си спомням автоматично сменя заглавната страница..
    Или нещо подобно да си качил...
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Обикновено това се случва при инсталирането на някои програми, които те питат, при самата инсталация, дали искаш тяхната търсачка да ти е основна..
      В Контрол панел, Add or remove programs/Programs and features(не знам с какъв Windows си), можеш да разгледаш и ако намериш MSN Toolbar или нещо свързано с МСН, можеш да го изтриеш и да се отървеш от проблема..
      Винаги когато инсталирате програми, внимателно гледайте преди да натиснете Next бутона.. Има приложения, които не могат да се махнат от Контрол панела и за да се отървете от тях е нужна преинсталация на Windows..

Коментар

А бе скоро нищо не съм инсталирал и това ме учуди как в два браузъра ми се случи тази сутрин. Май ще трябва да търся в настройките да го махна тоз MSN.

Коментар

А имаш ли мТорент?
          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Да, случи ми се преди месец, спасих се чрез system restore. Май точно мТорента ме нагласи...
            LZ1AIV

Коментар

Re: MSN.com като начална страница на браузъра ми?

Не е нужно да инсталираш нещо ново - достатъчно е да ъпдейтнеш всички безплатни програми имат свойството да ти образуват нерви с подобни поведение.

Коментар

Ако скоро си инсталирал нещо от windows live! пакета възможно е да се е получило така, ако само с кликал next без да четеш. Като първа стъпка виж дали нямаш bling toolbar и ако го имаш го махни. В процеса на премахване трябва да те попита дали искаш да ти възстанови стандартните настройки за домашна страница и търсачка.

Коментар

Хм, интересно става..
                  На компютъра в офиса имам Мозила, с която си върша всичката работа.
                  Поради специфика на електронния ми подпис, имам и ИЕ 8, с който си банкирам електронно.
                  ИЕ ползвам само и изключително заради банката.

Оня ден видях същия дерт със Bing - но само в експлоръра. Мозилата си работи отлично, и без проблеми.
                  Сканиране за малуеър не доведе до някакъв резултат.

Преди малко се сетих, че имам ИЕ8 и на лаптопа у дома. Не съм го пускал от много отдавна - ползвам Мозила.
                  Пуснах го експлоръра .

Bing!!!!!

...и няма махане. Не ми пречи, ама що така?

Коментар

Имам мТорент и е възможно да съм кликнал за някой ъпдейт...
                    Учуди ме че на гугълския браузър се е намърдала майкрософтска търсачка.

Коментар

Мисля че причината не е в µTorrent а в Skypе сетете се чия собственост е.

Коментар

Колегата е абсолютно прав - Скайп....
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:skype.jpg
Прегледи:1
Размер:87.5 КБ
ID:5523733

Коментар

Taзи сутрин жена ми си призна че кликнала набързо за ъпдейтване на скайп

Коментар

Първоначално публикуван от petrof Преглед на мнение
                            Taзи сутрин жена ми си призна че кликнала набързо за ъпдейтване на скайп
                            Така, така.. Моята ми носи три лаптопа да правя 3 пъти годишно щото били боклуци..А то в тях всеки цъка квот му падне..
                            Един компютър ползва ли се от повече от един човек така стават аномалиите..

Коментар

А има и TeamWiewer и може да се ползва жокера за дистанционна помощ от по-компетентен. Аз така процедирам , когато сгафя нещо
                              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X