Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пичове, май току що Фейсбук падна...?!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пичове, май току що Фейсбук падна...?!!!

Трудно за управление, как да го обичат? Нито търсенето търсене, нито нищо му е наред. Освен продажбите на реклама.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
      Каква е тая всенародна омраза... Вярно, че е като вирус facebook-а, ама чак пък толкова Не, че съм голям фен - просто се учудих
      Цял специален плъгин съм инсталирал да чисти тая гад, по-гнусно и от вирус е. На повечето сайтове преди да ги отвориш и се изцвъква "харесай това" - (да запишем какво четеш в нета). На всяко отваряне - модален popup. Не е истина колко ме дразни, отделно дето засир@ нета и като скорост и чисто визуално чуждите страници. Дори плъгина не успява да ги изрине съвсем, че помагам с AdBlock за по-упоритите метастази. Понякога казват, че е въпрос на избор да го ползваш, но на практика зверската го налагат, възможно най-нагло, поне да имаше и опция "разкарайте се", а не само "харесвам" на прозореца върху цялата страница.
      Страничен ефект е, че заради чистенето не мога да кликам по линковете на страници, правени с Joomla, но поне не му виждам Суратя.
      Последно редактирано от Rabin; 27-09-13, 14:23.

Коментар

unlike & unfrend...
        Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
          Цял специален плъгин съм инсталирал да чисти тая гад, по-гнусно и от вирус е. На повечето сайтове преди да ги отвориш и се изцвъква "харесай това" - (да запишем какво четеш в нета). На всяко отваряне - модален popup. Не е истина колко ме дразни, отделно дето засир@ нета и като скорост и чисто визуално чуждите страници. Дори плъгина не успява да ги изрине съвсем, че помагам с AdBlock за по-упоритите метастази. Понякога казват, че е въпрос на избор да го ползваш, но на практика зверската го налагат, възможно най-нагло, поне да имаше и опция "разкарайте се", а не само "харесвам" на прозореца върху цялата страница.
          Страничен ефект е, че заради чистенето не мога да кликам по линковете на страници, правени с Joomla, но поне не му виждам Суратя.
          Добре де, как всъщност го налагат?
          Всеки доброзорно решава да го ползва или не. Аз не го искам и нямам, но не съм забелязал с това света да се е променил. Виж при тебе един куп компликации са се получили поради факта, че си решил да ги имаш.
          Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
            Добре де, как всъщност го налагат?
            Всеки доброзорно решава да го ползва или не. Аз не го искам и нямам, но не съм забелязал с това света да се е променил. Виж при тебе един куп компликации са се получили поради факта, че си решил да ги имаш.
            Aко ми кажеш как да не ми се изцвъква малоумната им "социална приставка" върху повечето новинарски сайтове - ще съм ти благодарен. Прозорец засенчва страницата нацяло, с единствен бутон "харесвам". Акаунта у суратя не съм го отварял няколко месеца, и заради плъгина и да искам не мога да го отворя.

Коментар

Беше ми писнало да ми пълнят пощата с разни глупости
              и понеже не можах да се деактивирам,
              блокирах им домейна в пощата си и вече всичко е точно.
              Няма ги

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                Aко ми кажеш как да не ми се изцвъква малоумната им "социална приставка" върху повечето новинарски сайтове - ще съм ти благодарен. Прозорец засенчва страницата нацяло, с единствен бутон "харесвам". Акаунта у суратя не съм го отварял няколко месеца, и заради плъгина и да искам не мога да го отворя.
                Ми аз с комповете не съм много на "ти". Освен един poppupblocker и една обикновенна антивирусна друго нямам на моя комп. А такива фацебукски дивотии не ми се появяват никъде. Предполагам трябва да барнеш някоя настройка. Както казах, там регистрация нямам, но жена ми има, а ползваме един и същ домашен комп. А пак няма техни атаки с въпроси, приставки и т.н. Като цяло много ще съм щастлив ако си намеря програмка, която да блокира всички видове видни и невидни рекламки, прозорчета, броячи, падащи менюта, препратки и въобще всичко онова, което не искам да отварям и виждам. Искам един стерилен прозорец в нета, където да се появява само и единствено това което аз съм поискал и на което съм кликнал.

Коментар

Като цяло много ще съм щастлив ако си намеря програмка, която да блокира всички видове видни и невидни рекламки, прозорчета, броячи, падащи менюта, препратки и въобще всичко онова, което не искам да отварям и виждам.
                  Плъгин AdBlock те спасява на 99% от л-няната буря в нета. FlashBlocker те пази от анимации, които почти изцяло ползват пак за реклами. За награда ти товарят зверски процесора. Понякога ги спирам да видя как изглеждат страниците оригинално, направо не мога да ги позная. На някои сайтове блокирам двуцифрено число реклами на една единствена страница.

Коментар

Аз преди имах май FlashBlocker, ама нещо не щеше да ми отваря клиповете в тубата. А от тубата не иска да се лишавам, там ми е интересно. Та го махнах. Сега ще пробвам този AdBlock.

Коментар

FlashBlock изобразява стрелкичка, ако искаш може да го пуснеш. А може да изключиш тубата от блокираните сайтове, а другите цапотии пак няма да виждаш.

Коментар

Малко хумор да вкараме

Апокалиптична прогноза за бъдещето:
                        Три дни откакто няма Фейсбук. Паника по улиците. Хората тичат със свои снимки и се питат едни - други - "Харесва ли ти?"
                        Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                        И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                        вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Вие се еб@вате, ама жената снощи си изпадна в паника и изпуши три цигари една от друга, докато и кажа, че Фейсбук все още е жив и проблема явно е някъде по сървърите на доставчика... После се замислих, как ли ще осъмне човечеството, ако това чудо наистина вземе, че се срине..?!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                            Вие се еб@вате, ама жената снощи си изпадна в паника и изпуши три цигари една от друга, докато и кажа, че Фейсбук все още е жив и проблема явно е някъде по сървърите на доставчика... После се замислих, как ли ще осъмне човечеството, ако това чудо наистина вземе, че се срине..?!!!
                            Срещу 1 бира ще идвате при такива като мене да ви ресоциализираме , някои психолози ще понаправят извънредни часове и пачка. Ма вервайте ми не е толкова страшно без него.
                            Аз само се питам наистина ли вече толкова много е налазила тая зараза, че се стигна до такива въпроси и реакции?
                            А и никой до сега не ми е дал логичен отговор за какво служи това фацебуке.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                              ... После се замислих, как ли ще осъмне човечеството, ако това чудо наистина вземе, че се срине..?!!!
                              Има много по-читави социални мрежи, просто е въпрос на време. Някога търсехме с Yahoo и Altavista, чатехме с ICQ и имахме поща в dir.bg, която нагло направиха платена. После се появиха по-добри, и тия услуги станаха екзотика.

Коментар

Тоя тефтер си е хубаво нещо. Полезно. Аз например имам 2 регистрации, ама не си помня паролите.
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X