Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да забраня отваряне на служебен компютър?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Пишеш в хост файла 127.0.0.1 сураттефтер.ком
    Как по-точно, на кой ред?
    ИП-адресите на фейса са различни..

Първоначално публикуван от Brazer Преглед на мнение
    О,колега, да се забрани фейсбука, туитъра и тем подобни не е съвсем лесна работа. Забраниш ли фейсбука през обикновения ти рутер ( да филтрира думите facebook..), браузера ти започва да не отваря и мноооого други страници, които съдържат в себе си думата facebook ( много са страниците, които имат опция да ги like-неш) .
    Тоя лаптоп е само за музика.. Нищо друго и не желая да висят по фейсбуците по цял ден и да си играят игричките.. Един уйнамп и тва е..
    Последно редактирано от Preslav Peychev; 20-07-13, 22:43. Причина: сливане

Коментар

От: Как да забраня отваряне на служебен компютър?

е както съм ти го написал
      се тая на кой ред

Ти пробвай и кажи кво отваряш после
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        е както съм ти го написал
        се тая на кой ред

Ти пробвай и кажи кво отваряш после
        Търти ше пие Стралджанска мускатова!
        Между другото, трябваше да го запиша с www. и без www за да ме намразят тотално.. Сега остава само да гледам сеир!
        Последно редактирано от Preslav Peychev; 20-07-13, 22:42. Причина: цитат

Коментар

Ако са на административен акаунт и нямаш достъп до администрацията на рутера - нямаш никакви шансове.

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
            .. Сега остава само да гледам сеир!
            Сега като се сетят да използват online proxy и ще има да ти се смеят...
            Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
              Един USB stick дава джобен Интернет. Ако много се закучат нещата - имат си смартфони. Тия номера с ограниченията минават основно пред технически неграмотни хора. Като почнат да ровят става двойна беля. Патил съм по тоя параграф, че отговарях за десетина операторски машини, и естеството на работата искаше нет.
              Трябва да имаш съответните права за да инсталираш софтуера и драйверите му.

А ако някой се заиграе с писито и уиндоуса, може да се окаже, че USB портовете са някакви конектори без каквато и да било полезна функция.
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

До човека си е. На бившата съквартирантка и погодиха точно тоя номер. Подучих я на 100 мурафета как да разкара блокирането. Изумявам се, че я домързя да пробва и един. Примири се някак. Ако на мен ми погодят тоя номер - ако нищо друго не помогне- и лаптоп ще си донеса.

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                  Сега като се сетят да използват online proxy и ще има да ти се смеят...
                  Да живееш в Стралджа и да работиш сервитьор, повярвай ми, изговарянето на самата дума "прокси" е голям филм..

Коментар

Първата им работа ще е да питат местния "хакер". Ако пък чак толкова ги мързи и да питат - май не заслужават да работят при теб. Параграф 22 - темата ми е много забавна. Още откакто подскочи, че ще си забраниш сам на себе си Суратя. Отворил си на някого периодично черпене да им пусне външно прокси. Аз поне бих се възползвал :-)

Коментар

Първата им работа ще е да питат местния "хакер". Ако пък чак толкова ги мързи - май не заслужават да работят при теб. Параграф 22 - темата ми е много забавна. Още откакто подскочи, че ще си забраниш сам на себе си Суратя.
                      Сега трябва да ти обяснявам разни демографски фактори, че да ме разбереш за какво говоря, ама ще си го спестя..
                      А това дали няма да си забраня суратя.. Ами имам рекламен профил на кръчмата и още неща, така че, да трябва ми..

Коментар

Първата им работа ще е да питат местния "хакер"...
                        Това е лесно решим проблем. Нарича се "финансова "сурвачка".

Към автора на темата. Има ли наложителни причини:

1. персоналът да има права за да инсталира софтуер
                        2. да има интернет на тоя компютър
                        3. на компютъра да има какъвто и да било браузър
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

1.Твърдо НЕ!
                          2.Трябва, защото ми се налага да ползвам нет на него понякога.
                          3.Точка 2.

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                            Търти ше пие Стралджанска мускатова!
                            Между другото, трябваше да го запиша с www. и без www за да ме намразят тотално.. Сега остава само да гледам сеир!
                            Да пращам ли адрес
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Виждам, че е остаряла темата, но все пак...

1во - въведи административни мерки - IT решенията и административните мерки трябва да вървят ръка за ръка или нищо няма да постигнеш.
                              2ро - във Windows XP (а и в по-ранни) има т.нар IP filtering. Лесен начин да режеш на ред, но моят съвет е да минеш на нещо по-глобално. Това с рутера просто няма да стане.
                              3то - за да са ти вързани гащите най-добре си отдели някой стар слаб, компютър за firewall. Най-тежкият firewall за който се сещам е Microsoft ISA server. За 200 клиента ти трябва P VI@2.2Gghz, 2 Ggb RAM и около 20 гигабайта харддиск. Все ще намериш такъв. От там дали ще търсиш пич да ти гласи Squid или ISa си е твоя идея.

Параметрите от адреси през които се достъпва facebook услугата.

66.220.144.0 - 66.220.159.255
                              69.63.176.0 - 69.63.191.255
                              204.15.20.0 - 204.15.23.255

Как се добавя IP политика (на английски, от сайта на Microsoft, ако нещо не разбираш мога да забъркам едно показно със снимки)

To add or edit IP filter lists

1. In IP Security Policies, double-click the policy that you want to modify.
                              2. In the IP Security Policy Properties dialog box, click the rule to which you want to add the new IP filter list, and then click Edit.
                              3. If you are adding a new IP filter list, on the IP Filter List tab, click Add. Or, if you are reconfiguring an existing filter list, click the filter list, and then click Edit.
                              4. Type a unique name for the list.
                              5. Type a description, for example, of which traffic types this list represents.
                              6. Create the filters.
                              Последно редактирано от господин никой; 24-07-13, 01:53. Причина: смислова добавка...

Коментар

Защо с рутера няма да стане?
                                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                                https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X