Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поп ап прозорци - къде е проблема?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поп ап прозорци - къде е проблема?

Отварям сайта на бдж(bdz.bg) и когато натисна да се отвори някакъв линк от него, ми се отваря линка в нов таб и още един таб със реклами за разни аквариуми и тем подобно.
    В мен ли е проблема или в бдж?
    Ако е в мен как да го оправя, че е много дразнещо?
    Благодаря
    I get High by going Down

От: Поп ап прозорци - къде е проблема?

В зависимост от броузера, може да съществуват плъгини като AdBlock, които блокират доста успешно повечето реклами - дали са като pop-up прозорци, дали директно в страницата. При мен с Opera+AdBlock и FireFox+AdBlock се вижда ефекта от блокирането и при тест да ми покаже разписанието ми излиза само един нов таб.

Коментар

Аз съм с опера и го разцъках сайта нищо не ми се отвори нежелано(реклами).
      LZ1ZAH

Коментар

Операта има доста добро блокиране на pop-up прозорци, та долу в десния край на реда с табовете има едно триъгълниче и там могат да се видят блокираните pop-up прозорци, както и последно затворени табове (list of closed tabs), което понякога е доста удобно, когато по погрешка човек затвори даден таб.

При използване на Opera + AdBlock extension се блокира изцяло отварянето на прозореца с рекламата (дори и да е "блокиран"), докато при забранен adblock, операта го добавя в списъка с блокирани pop-up-и.

Коментар

Ако си с Мозила - в Настройки, раздел Съдържание - маркирай "Блокиране на изскачащи прозорци /pop-up/" - дай ОК и готово.

Коментар

Блокирането на всички pop-up прозорци не е добро решение. Това е и разликата между Opera и Firefox. При опера в Quick Preferences има следните възможности:
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:spoofing-opera-1.png
Прегледи:1
Размер:3.1 КБ
ID:5499497
            Добре се вижда, че стандартната настройка е "Block Unwanted Pop-Ups", което значи "Блокиране на нежеланите изскачащи прозорци", а не на "всички"

Коментар

Оправих се с браузъра. Блокира ги.
              Излиза, че страницата на бдж ги пуска тия боклуци?
              Така ли е?
              I get High by going Down

Коментар

Да, от страницата на бдж ги пускат. При изключен AdBlock имам pop-up с реклами.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X