Обява

Свий
Няма добавени обяви.

USB DVB-T тунер - Препоръчайте ми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: USB DVB-T тунер - Препоръчайте ми

С MPEG-2 можеш да го ползваш за радио да слушаш от националните телевизии в момента (пробвано е!)

Коментар

Радио мога да си слушам и с радиоприемник, и с телефона. Все пак искам да гледам ТВ, за това беше купуван и работеше докато не смениха кодировката.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Terratec
        Ся трябва да си връщам обратно драйверите да SDR-a.
        Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Пристигна ми приемника R820T за 11 долара. Работи идеално с SDRSharp.

Някой знае ли лесен начин да сменям лесно WinUsb драйвера и нормалния като искам да гледам TV?

Че така всеки път трябва да ги преинсталирам като искам да гледам TV или да ползвам приемника?
          Последно редактирано от infineon; 13-06-13, 08:46.
          Ники

Коментар

Ето нещо за 14$ с доставката:

http://www.ebay.com/itm/271016862449

Тествано и работи под Win/Linux. За Win не мога да дам много инфо, само го пуснах за проба и всичко си беше ОК, но под Линукс си върви идеално, дори може да се подкара и дистанционното с lircd, но си е играчка. Успях да го подкарам и на ARM(Raspberry Pi с ArchLinux). Чипа е ITE 9135, има си поддръжка за всички ОС. Като за евтино решение е направо перфектно.
            Вярата в конспирации е опростяване, което ни помага да обясняваме всичко.

Коментар

А какво ще кажете за тунер WinTv-HVR 900H,гледам тв. в цяла европа на него а в бг не ЗАЩО?

Коментар

Щото в България кодировката е MPEG-4, а тая джаджа работи с MPEG-2.
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

И решението какво е?........................друг тунер само за Бг?

Коментар

Re: USB DVB-T тунер - Препоръчайте ми

Или тунер, който поддържа и двете кодировки.

Коментар

От: Re: USB DVB-T тунер - Препоръчайте ми

Незнам какви са му кодировките,но е хибрид за аналогова и за дигитална тв

Коментар

Което няма нищо общо с кодировките за DVBT. Решението сам си го намерил - друг тунер. Обикновено тия, дето поддържат MPEG-4 поддържат и MPEG-2, та ще ти върши работа и в Европа.
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                          Което няма нищо общо с кодировките за DVBT. Решението сам си го намерил - друг тунер.
                          Еми благодаря за мненията тогава,усъмних се че нещо не е в ред защото преди година две когато само покрай София бяха пуснали дигитална съм гледал с него, затова

Коментар

Гледал си , когато беше МПЕГ 2, то и аз гледах, ама сега е 4 и нъцки.
                            подаръци за мъже от FACOM
                            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Тук не става въпрос за тунер за телевизор ами за компютър все пак липсата на хардуерно Mpeg4 декодиране не значи че не може да се гледа мпег4 на компютъра с този тунер.
                              When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                                Тук не става въпрос за тунер за телевизор ами за компютър все пак липсата на хардуерно Mpeg4 декодиране не значи че не може да се гледа мпег4 на компютъра с този тунер.
                                На лаптоп гледам,и как ще стане номера да гледам Мреg4,с тунер на mpeg2???

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X