Има ли някой съфорумник който се занимава с ремонт на лаптопи?Ако някой ще ми барника "кочината" поне да е свой.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ремонт на лаптоп
Свий
X
-
От: Ремонт на лаптоп
Лаптопа е ASUS x50gl и проблема му е че неще да стартира.Освен старт бутона до него има още няколко -вкл/изкл тъч пада,бързо стартиране на браузър и старт на някаква негова си "ОС".Преди 2години спря да стартира от главния бутон и си го пусках от този за неговото ОС.Ама вече и от там не иска.Та проблема е хардуерен гаранция и си трябва сервиз."The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
-
Може самото бутонче да се е прецакало, или пък лентово кабелче, та може да минеш тънко - но при всички положения козата си сака пръч, т.е. сервиз или човек, който се занимава точно с това. Бихме свършили работа, ама си ми доста далеко ...Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
Абе то да се навие някой и ще открием тайната на Еконт.Аз НЕ искам да ми го прави някой без пари,просто искам да е по-"свой" човек."The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
-
НЕ звънкай на Борчев... Най-вече ако става на въпрос за същия, дето с БАН в този форум.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Тя тайната на Еконта е открита отдавна, ама универсалната рецепта за ремонт на лаптопи не е...
Многогодишния опит на фирмата ми не може да гарантира положителен резултат, преди да е видяно, пипнато, преценено..
И в комбинация с неяснотата на стойността на ремонта (като изключим труда и дреболиите, другото се плаща, уви, и аз ги плащам), та след диагностиката, и при ясна цена на вложените части, да не се окаже, че само еконта ще е..
Всъщност, нищо не пречи да го погледнем - поне ще имаш обективна оценка на състоянието - в най-лошия случай.
В най-добрия...
Ще сме отново най-добрите!
PS Ако решиш да го пращаш към Филибето, драсни, да ти пратя на ЛС координатите.. То ги има дори в ОФРМ, ама все пак..да не правим модератородразнеща реклама..
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеМногогодишния опит на фирмата ми не може да гарантира положителен резултат, преди да е видяно, пипнато, преценено..,така че щом си навит ще ти го пратя.Обаче утре заминавам за Варна командировка и след като се върна ще звънна/пиша да се разберем.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар