Здравейте колеги. Преди 2 дена си загасих лаптопа, всичко окей. Миналата вечер го отворих за 1 час и си работеше нормално, но само го затворих. И вчера в бързината само го прибрах в чантата без да го загася и пътувах. Прибирам се в нас, отварям лаптопа.....ужасно муден е, не иска да стартира програмите...забива като го рестартирам или гася. Някакви идеи? Лаптопа е Asus k53t и до сега не ми е давал проблеми.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лаптопа ми изведнъж стана муден
Свий
X
-
Re: Муден е....
Рестартира ли го? По принцип най вероятно е влязъл в хибернейт режим - записал е всичко от рама на диска и после при стартиране нещо се е омазало при качването от диска в рама, май имаше опция за изтриване на този поинт но в момента не се сещам къде е.
-
От: Муден е....
Архивирай всичко важно, може да са признаци на заминаващ/заминал си диск.
зареди през CD някво линухче, ако трансферите на диска с него са нормални, то накъкал се win е най вероятенбайо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнениеРестартирах го няколко пъти. Същата работа. При изключването му се инсталираха упдейти, но после пак си беше добре....
Остави го включен и на захранване. Ако не му е препълнен хард диска ще се оправи сам.
Предполагам, че на заден план си изпълнява някой задачи като индексиране преподреждане или просто сканиране за вируси....Т5
Crossrunner
Коментар
-
Излекувах гоСканирах 1 път с microsoft security essential и нищо не откри...след това звъннах на човека от който си закупих лаптопа и му казах какво му е. Предложи ми да му го занеса или да си сваля anti-malware. Свалих въпросната програма от замунда, активирах я и си сканирах лаптопа. Намери ми 2 троянеца и едни други POP (незнам какви бяха тези) След това го рестартирах и сега е пушка
Коментар
-
Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнениеИзлекувах гоСканирах 1 път с microsoft security essential и нищо не откри...след това звъннах на човека от който си закупих лаптопа и му казах какво му е. Предложи ми да му го занеса или да си сваля anti-malware. Свалих въпросната програма от замунда, активирах я и си сканирах лаптопа. Намери ми 2 троянеца и едни други POP (незнам какви бяха тези) След това го рестартирах и сега е пушка
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар