Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лаптопа ми изведнъж стана муден

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лаптопа ми изведнъж стана муден

Здравейте колеги. Преди 2 дена си загасих лаптопа, всичко окей. Миналата вечер го отворих за 1 час и си работеше нормално, но само го затворих. И вчера в бързината само го прибрах в чантата без да го загася и пътувах. Прибирам се в нас, отварям лаптопа.....ужасно муден е, не иска да стартира програмите...забива като го рестартирам или гася. Някакви идеи? Лаптопа е Asus k53t и до сега не ми е давал проблеми.
    Последно редактирано от Preslav Peychev; 04-03-13, 19:11.

Re: Муден е....

Рестартира ли го? По принцип най вероятно е влязъл в хибернейт режим - записал е всичко от рама на диска и после при стартиране нещо се е омазало при качването от диска в рама, май имаше опция за изтриване на този поинт но в момента не се сещам къде е.

Коментар

От: Муден е....

Рестартирах го няколко пъти. Същата работа. При изключването му се инсталираха упдейти, но после пак си беше добре....

Коментар

Архивирай всичко важно, може да са признаци на заминаващ/заминал си диск.

зареди през CD някво линухче, ако трансферите на диска с него са нормални, то накъкал се win е най вероятен
        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
        Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
          Рестартирах го няколко пъти. Същата работа. При изключването му се инсталираха упдейти, но после пак си беше добре....

Остави го включен и на захранване. Ако не му е препълнен хард диска ще се оправи сам.

Предполагам, че на заден план си изпълнява някой задачи като индексиране преподреждане или просто сканиране за вируси....
          Т5
          Crossrunner

Коментар

Днес му бях махнал батерията и го пуснах на зарядното. Мислих, че се е оправил защото успях да стартирам skype и до там....в C имам 25GB свободно, а в другия около 150gb....още е в гаранция и не искам да пипам много много. Сега ще го пусна да сканира за вируси.....

Коментар

Излекувах го Сканирах 1 път с microsoft security essential и нищо не откри...след това звъннах на човека от който си закупих лаптопа и му казах какво му е. Предложи ми да му го занеса или да си сваля anti-malware. Свалих въпросната програма от замунда, активирах я и си сканирах лаптопа. Намери ми 2 троянеца и едни други POP (незнам какви бяха тези) След това го рестартирах и сега е пушка

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
                Излекувах го Сканирах 1 път с microsoft security essential и нищо не откри...след това звъннах на човека от който си закупих лаптопа и му казах какво му е. Предложи ми да му го занеса или да си сваля anti-malware. Свалих въпросната програма от замунда, активирах я и си сканирах лаптопа. Намери ми 2 троянеца и едни други POP (незнам какви бяха тези) След това го рестартирах и сега е пушка
                Дано не ползваш онлайн-банкирания и/или разплащания. Ако е така - по-добре си копирай важната информация на някакъв носител, принеси я на друг компютър и сканирай за вируси с неговата антивирусна. След което направи пълен формат на диска и инсталирай отново ОС. Ако я нямаш лицензна - не я търси по разните му торент тракери. Шансът те да са rootkit-нати (каквото и да значи това) е голям.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X