Здравейте. Някой дали прави сайтове на Publisher-а че имам някои бъгове да споделя и да разбера има ли решения. Най-големият е че като правя таблици например, в програмата ги подреждам, но като дам визуализация, таблиците се разместват. Проблема не винаги го има, явно само към определен вид елементи, все още не съм установил към кои точно.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Някой работи ли на Microsoft Publisher?
Свий
X
-
От: Някой работи ли на Microsoft Publisher?
Ами... не, така няма да стане... трябва ми код. Трябва ми точно отрязъка, който не работи. За предпочитане разбира се е целия файл. Най-вероятно нещо не се зарежда добре, може би CSS или нещо изнесено във външен файл. Често подобни софтуер изискват да конфигурираш FTP за да слагат там съответните допълнителни файлове - пробва ли да решиш въпроса така? Не е голяма драма да се стартира FTP услуга под Windows.
-
Re: Някой работи ли на Microsoft Publisher?
Разместват се таблици дори и от много зле подреден ХТМЛ код - което се случва при много редене местене и т.н във всички вижъл редактори, за вижъл неща ползвам DreamWeaver - и то прави подобни проблеми но когато си сплитнеш екрана да можеш да гледаш и кода и вижъл частта нещата стават по лесно.
ЩЕ ти трябва и малко хтмл все пак - няма как да стане само визуално.
Публишера генерира много ненужен код ако не си си го настроил - пробвал съм го но никога не ми е харесвал - иначе за сорс Notepad++ си е супер.
Коментар
-
Ясно, аз съм зле с кодовете на HTML и ако не е на готово да го правя, ще ми е много трудно. Publisher-а не е голямата програма, но и аз не искам нищо особено.
Тази DreamWaver съм я чувал, но май нямало кирилица или нещо такова?"Когато целта е всичко и пътят е без значение"
Grand Cherokee Limited 2.7CRD
Коментар
-
Не, виж - трябва ти поне малко XTML - поне малко за да разбереш къде какво се чупи. Ако смяташ поне малко да се занимаваш ще ти трябва читаво ръководство. Не е сложно и основните неща мога дори аз да ти ги напиша тук, но... със структурирано ръководство ще ти е по-добре.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар