Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Expresscard firewire 800 texas instruments

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Expresscard firewire 800 texas instruments

Може ли да се намери такова чудо в България или да го мисля с поръчка от интернет? Трябва ми за звуковата карта. Малко нищо не намирам .

Kaто цяло имам проблем със звуковата карта, не я открива като се включи. Пробвах с различни карти и на 2 компа. За FW 400 иде реч. 800 нямам в какво да включа за проба, та ако някой има такова чудо на машината си и кабел за проба ще съм много благодарен ако ме допусне. Не ми трябва да слагам драйвери, само да я види като устройство ми стига за да знам, че работи.
    Последно редактирано от Preslav Peychev; 22-02-13, 18:41. Причина: Сливане, 2 поредни

От: Expresscard firewire 800 texas instruments

Каква смисъл влагаш във връзка между "не разпознаване на звуковата карта" и firewire 800?

Firewire 800 има по-новите Mac-ве.
    Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
    Бахти, как се изказах...

Коментар

800 има по всичи про макове, за по-новите по-скоро няма, може и да бъркам за новите, не съм макаджия. Аз не познавам никой с пробук и кабел за 800 .
      Смисъла е, че закачаш звуковата карта и нищо не се случва. Би трябвало да ти изкочи съобщение, че си закачил устройство или ако имаш драйвери просто да започне да работи.

Коментар

Да, новият iMac нямаше 800, само thunderbolt.
        Интересна ми е каква е тази карта, която изисква толкова бърз интерфейс. Няма ли обикновено USB?
        Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
        Бахти, как се изказах...

Коментар

Не няма, професионална карта за музика... RME Fireface 800... Не ми се впуска в подробности...
          Ай маковете никога не са имали такива екстри по спомен, само про серията...

Коментар

Оказа се, че не е до портовете, а картата е получила токов удар или нещо подобно... Оставих я в сервиза, където ми оправиха монитора... обаче там не могат да се справят с нея... Та сега се търси някой вещ да я погледне... ако и да се съмнявам да намеря... ще звъня в представителите на марката да видя те дали имат човек...

Коментар

Драсни едно ЛС, може да измислим нещо...
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X