Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изчезна ми иконката за езиците и това ми обърка всичко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изчезна ми иконката за езиците и това ми обърка всичко

И какво да направя, че с едно превключване на Alt+Shift да ми се сменят БДС и английски, дори иконката не ми се показва, май е отишла на петъчна молитва в църквата Света Петка, защото от тогава ми се загуби от лентата.

Излизат ми много различни неща, така разбъзиках настройките, че стана страшно.
    Последно редактирано от Preslav Peychev; 03-02-13, 16:42. Причина: Главни букви, подредба.

От: Изчезна ми иконката за езиците и това ми обърка всичко

Какъв е window-са?
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Уйндойските клавиатури ли ползваш или флекстайп?

Коментар

От CONTROL PANEL избери Regional and language options и провери настройките.
        Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.

Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...

Коментар

Изчезна ми иконката за езиците и това ми обърка всичко

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
          Какъв е window-са?
          ХР 2003

Ами аз понеже съм учена, точно там влязох, когато ми изчезна иконката, и така пипах по настройките точно там, че не само иконката, ами и настройките ми избягаха, направо ми се плаче, е какво да правя, като съм неопитна още. Даже в един форум ми е трудно да участвам, докато разбера, кое какво е и как да отговарям, без малко да се пенсионирам.

Уиндоуса, ако това е наистина, което мисля, при мен е ХР Профешънъл 2003, в интерес на истината, на компютъра умея много бързо да пиша, на български и английски десетопръстна и да форматирам, също да правя таблици, перфектни отвсякъде, мога да правя Презентации, наскоро правих на дъщеря ми получи 6-ца, но просто това дето се нарича Софтуер, предполагам, че е това от което вие разбирате момчета, добре че ви има, нищо не разбирам. Наскоро взех, че започнах да питам компа за всяко нещо, което не знам, та понаучих, какво е тагове, сайт,
          Последно редактирано от nickbochev; 04-02-13, 18:59. Причина: Сливане

Коментар

Инсталирай TeamViewer от тук. Това е програма, която, след като дадеш парола на някой, той ще може да влезе в твоя компютър. Ще виждаш всичко, което той прави и ще разбереш как стават тези настройки. Можеш да ме намериш на скайпа - Pacific.
            LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X