Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имате ли проблем със Skype?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Имате ли проблем със Skype?

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
    Колеги моя проблем със скапето е мнооого по голям. Т.к. вкъщи по някой път става борба кой да се докопа до компа и скапето е един от основните комуникационни продукти на останалата част от семейството, снощи бях обвинен че съм го блокирал нарочно само и само за да мога да си пиша аз във Форума.

Същата картинка. Имаш Скайп + имаш компютърно грамотни деца и също такива техни гости = нямаш компютър, точно когато ти трябва най-много.
    Искам България чиста!

Коментар

След 3.2.0.158 версия няма проблеми.

Коментар

Имам проблем със скайп, може ли малко помощ

Значи реших да си сменя скайпа с по-нова версия. Влязох в контрол панел адд ор ремуув програмс, после ремове скайп еди си кои ... и тръгвам да слагам новия и вижте какво ми излезе

моял помогнете ми. Незнам какво да правя не ми дава да инсталирам никаква версия на скайп КАкво да правя
        [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Колеги, един съвет от кухнята - СКАЙП е много опасен софтуер със затворен код!!!

Лично съм оправял бакии в една фирма заради гнусни троянци влезли през СКАЙП...тъпа работа, бъгав опасен софтуер...

При нас дойде заповед да се затрие на всяка цена и никой да не си помисля дори да го инсталира за минутка, това бе от Отдела по сигурността в Хюлет Пакард...а преди си го ползвахме повсеместно...те мисля знаят какво говорят...

Аз им се доверих и забравих за Скайп, всеки си решава сам...

Много поздрави,
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от lancerpor Преглед на мнение
            Имам проблем със скайп, може ли малко помощ

Значи реших да си сменя скайпа с по-нова версия. Влязох в контрол панел адд ор ремуув програмс, после ремове скайп еди си кои ... и тръгвам да слагам новия и вижте какво ми излезе

моял помогнете ми. Незнам какво да правя не ми дава да инсталирам никаква версия на скайп КАкво да правя
            Пробва ли с друга версия?
            Опитай от тук
            http://www.skype.com/download/skype/windows/
            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение

При нас дойде заповед да се затрие на всяка цена и никой да не си помисля дори да го инсталира за минутка, това бе от Отдела по сигурността в Хюлет Пакард...а преди си го ползвахме повсеместно...те мисля знаят какво говорят...
              Има си хас, да е другояче. Нали E-Bay , намалява продажбите на HP.
              Това, в областа на майтапа.Аз отскоро започнах да работя със Skype, и откривам доста бъгове. Май ще послушам BatGeorgeone, и ще се върна на ICQ.
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Доста време изкарах с ICQ, но програмката си има един куп недостатъци, като липса на видео, не показва датата на старите съобщения и много други, които не помня, но станаха причина да я зарежа. За сметка на това Skype ми дава всичко, което ми е нужно, дори работя интензивно чрез него. Може би има и други програми с тези възможности, но не ги знам. Предложете някоя добра! Истина е, че новите версии са много бъгави и се сриват непрекъснато, затова е силно препоръчително да се ползва стара версия.
                Що се отнася до HP, след опита ми с техните принтери и плотери, не съм им фен и всяка тяхна препоръка я приемам с резерва.
                НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                  Доста време изкарах с ICQ, но програмката си има един куп недостатъци, като липса на видео, не показва датата на старите съобщения и много други, които не помня, но станаха причина да я зарежа.
                  Версията 5.1 на ICQ има всичките неща които казваш че ги няма ,явно си била със някоя стара версия.
                  Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                  Дий Снайдер

Коментар

Аз ползвам скайп от както няколко години, за мен програмата е удобна, досега не съм имал никакви проблеми, просто не приемам нищо от непознати, винаги се разбира кога поканата за разговор е от "реален" потребител. Никога не отварям линкове със странно съдържание, дори и да са от абонати, които са включени в моят списък с потребители. Вирусите са от ясни по ясни, получавал съм съобщения от рода " Препратете този линк на всички потребители от Вашия списък, защото иначе ........" Такива линкове въобще не отварям, съобщението на никой не го препращам и нямам никакви ядове. Ако отвориш подобен линк и се "заразиш" скайп автоматично праща подобни съобщения до всички от списъка с контактите, в такъв случай, този от който си получил съобщението, въобще не разбира, че ти го е изпратил, но тогава вече е късно за него.
                    LZ1PER

Коментар

пробвах и пак същото дава ми ерор 1603
                      [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Според мен SKYPE е много натоварен и затова прави проблеми.Сега в момента има 11000000 абоната скайпващи.А другите.
                        Gaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                          Доста време изкарах с ICQ, но програмката си има един куп недостатъци, като липса на видео, не показва датата на старите съобщения и много други, които не помня, но станаха причина да я зарежа. За сметка на това Skype ми дава всичко, което ми е нужно, дори работя интензивно чрез него. Може би има и други програми с тези възможности, но не ги знам. Предложете някоя добра! Истина е, че новите версии са много бъгави и се сриват непрекъснато, затова е силно препоръчително да се ползва стара версия.
                          Що се отнася до HP, след опита ми с техните принтери и плотери, не съм им фен и всяка тяхна препоръка я приемам с резерва.
                          Относно НР, аз не си хваля магарето но не е коректно да се съди за една корпорация заради спорадични изцепки.

Петя аз ползвам АйСиКю протокола от доста години, но не ползвам АйСиКю програмата, там е тънката разлика, АйСиКю е затворен софтуер комерсиален с много бъгове, експлойти и супер гнусни и досадни реклами, които няма как да спреш - решението е лесно, ГАЙМ, Миранда, КИП, ЛАФЕР и т.н.

Има криптиране, дати, време, история, и много много други благинки, а няма - рекламите, спама и липсата на контрол

А относно СКАЙП хайде някой ако иска да се пусне изследване на трафика със спрян и пуснат СКАЙП, и да сподели дали не е видял нещо обезпокоително, странен трафик от много АйПита, разни отворени портове и т.н....(отдавна не съм дъмпвал трафика но преди СКАЙП плашеше с безгрижието си относно сигурността, а съвсем не отдавна ринах акита причинени от СКАЙП бъг...)...

Много поздрави,
                          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Ей сега си спомних две от причините хубавичко да намразя ICQ. Два пъти, след кратки паузи с влизането, ми крадат номера на акаунта (първият беше от 1997 г) или не мога да получа достъп до него. По тези причини досега имам 7 регистрации!!! Последната я ползвах до юли месец и след поредната преинсталация на уиндоуса, не съм слагала програмката. Днес реших да видя екстрите на новата версия (6,0), обаче не ми приема номера и паролата, нито ми дава достъп за нова парола на старата ми редовна поща.... Как да предпочета ICQ пред бъгавия скайп???
                            Той поне работи!
                            НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                            Omnia vincit amor !

Коментар

Аз ползвам icq от 96-та година :> един път си забравих паролата и някъде към 2000 си направих дуго - малко след това почнах да ползвам алтернативни клиенти проблеми не съм имал пароли не са ми крали (не ги и забравям).
                              За сметка на това в skype 3-4 пъти след инсталация на нова версия ми изчезва безвъзвратно контакт листата - offline съобщенията е пълна загадка кога идват и кога не етц.
                              Да не говорим че не се знае какъв трафик минава през машината ти не се зае твоя трафик откъде минава ако някой е решил да се направи на supernode etc.

:> google talk е доста добро но за съжаление не много распространено - качеството на звука е по добро от това на скайп според мен.
                              When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Подкрепям Гугъл Толк с две ръце и един крак (ако вдигна и другия, ще падна ) !!! Страшно мъничка, лека и удобна и съвсем ненатрапчива. Има какво да се иска от нея, естествено, но силно я предпочитам пред Скайп. Вярно е, обаче, че не е разпространена много - имам всичко четири позиции в "тефтерчето". Но не пречи да си я разпространим, нали ?
                                http://talk.google.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X