Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Софтуер за създаване на музика

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Софтуер за създаване на музика

A ako хванеш местен диджей да ти сглоби нещо? Само музика без вокал( още повече известен такъв). Лека спокойна музика -като за ресторант.
    П.П. Има ли норма или закон или ... в която да се споменава колко дълга част от една песен вече се води че си си я излъчил?
    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
      A ako хванеш местен диджей да ти сглоби нещо? Само музика без вокал( още повече известен такъв). Лека спокойна музика -като за ресторант.
      П.П. Има ли норма или закон или ... в която да се споменава колко дълга част от една песен вече се води че си си я излъчил?
      Ако ще е за това, има сума ти инструментали по торентите, чилаут и какво ти душа сака.В китайските ресторанти ще им е по-лесно.Пускат някакви тематични музики и ми е много интересно Профон дали имат сключени договори с автори и изпълнители на такава музика
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Не се занимавай, има много музика под свободен лиценз:

http://raijekov.com/ – Тони Райжеков, има много и готини неща, особено за фон, лицензирано под CC BY-NC (свободно ползване, но пък клаузата NC означава "non-commercial", та не знам дали пасва за твоя случай... – все пак, ако си харесаш нещо, може да пишеш на автора за разрешение да ползваш музиката му – вярвам, че няма да има против, пък ако му предложиш нещо в замяна, всичко ще е ток)

http://www.jamendo.com/en – това пък е портал за музика под CreativeCommons – има всякакви, избери си по лиценз – например да няма NC-клауза, за да можеш да използваш музиката за комерсиални цели.

И все пак – не знам как стоят нещата с Профон и дали Ясен не е прав... Няма да се учудя, ако са набарали на хляба мекото и наистина рекетират за ВСЯКА излъчвана и публично изпълнявана музика, независимо с какви авторски права е... Знам, че е мега-тъпо, но няма да се учудя – България...

Та ако можеш, свери с адвокат дали за изпълнение на музика, чиито авторски права ти го позволяват (например CC-лиценз) дължиш нещо на Профон или не...

Коментар

Тамън Тони питах вчера за свободен софтуер за правене на музика (бивш колега ми е и доста добър приятел) та той каза че не е чувал нищо читаво и навярно няма такова под windows - навярно е така защото е фен на свободния софтуер и ако нещо му вършеше работа щеше да го ползва. Надали ще има нещо против да му ползваш нещата дори за комерс цели ако преди това му драснеш един мейл. Успех.
          When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
            Тамън Тони питах вчера за свободен софтуер за правене на музика (бивш колега ми е и доста добър приятел) та той каза че не е чувал нищо читаво и навярно няма такова под windows - навярно е така защото е фен на свободния софтуер и ако нещо му вършеше работа щеше да го ползва. Надали ще има нещо против да му ползваш нещата дори за комерс цели ако преди това му драснеш един мейл. Успех.
            Благодаря ти, че се занимаваш с моите проблеми, ще почерпя!!! Прати ми на лични мейла му ако не те затруднява.. Мерси!

Коментар

Да, Тони е фен – а контакти има в сайта му, по-горе първия линк

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X