Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Софтуер за създаване на музика

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Софтуер за създаване на музика

Препоръчайте ми безплатен софтуер или платен, на който треъл версията му да не е толкова оскъдна от към инструменти, ритми и други звуци..
    Пробвах до сега два - eJay и Magic Music Maker, но са доста оскъдни откъм инструменти и прочие..
    Идеята ми е да си създам някаква фонова музика с дължина около 2 часа, в които да не се поврят много ритми, мелодии и т.н.

От: Софтуер за създаване на музика

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
    Препоръчайте ми безплатен софтуер или платен, на който треъл версията му да не е толкова оскъдна от към инструменти, ритми и други звуци..
    Пробвах до сега два - eJay и Magic Music Maker, но са доста оскъдни откъм инструменти и прочие..
    Идеята ми е да си създам някаква фонова музика с дължина около 2 часа, в които да не се поврят много ритми, мелодии и т.н.
    Аха! Искаш не само да плащаш, но и да получаваш от ПРОФОН?
    Все си мисля, че за да го направиш както трябва, ще ти трябва поне едно букварче по музика. Дали го имаш в биографията?

Коментар

Не искам от никой нищо да получавам, а да не плащам за глупости..
      Музикална личност съм, все ще измъдря нещо интересно..

Коментар

За да не плащаш за глупости, ще трябва ти лично да свириш и пееш. Ако пускаш каквато и да е музика, била и твоя собствена, трябва да плащаш. А после можеш да си искаш някакви кинти от тях. Така е законът , не ме питай защо.

Коментар

Трябва да плащам на кого? На Профон или за софтуера, който ще ми създаде музиката, или на самия себе си?

Коментар

Трябва да плащам на кого? На Профон или за софтуера, който ще ми създаде музиката, или на самия себе си?
            На ПРОФОН. Всякакво публично представяне на музика минава през тях.

Коментар

А ако не желая да дам правата на моята музика на тях и искам да си остане фрий за всички любители на безплатната музика?
              Както ми казаха вчера, че ще дължа пари единствено и само на себе си...

Коментар

На мен пък ми е интересно как държавата възлага на частна фирма да се грижи за съблюдаването на този закон !?
                Искам и аз .
                Или пък да си направя частен КАТ !?
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

А ако не желая да дам правата на моята музика на тях и искам да си остане фрий за всички любители на безплатната музика?
                  Излъгали са те.
                  Ще дължиш на тях, а те - на тебе. Което е различно.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    На ПРОФОН. Всякакво публично представяне на музика минава през тях.
                    В грешка си.
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Re: От: Софтуер за създаване на музика

Имаше една програма "Трактор".. с нея мисля, че всичко можеш да си създадеш.
                      Не позволявайте на адреналина и гордостта ви да управляват мотора, защото всичко става много бързо!

Коментар

Публикуваш си произведението под Common Creative и там разни ПРОФОНИ да си гледат работа На работа имам един колега който се занимава яко с направата на музика и всичките си произведения ги публикува под този лиценз. Иначе един от най-добрите софтуери за обработка и направа на музика е sourceforge, но трябва наистина да си по-навътре с материята за да направиш нещо по стойностно и сам.

Коментар

Може би имаш предвид soundforge на сони но той е платен даже доста добре платен пък и незнам каква музика може да се напарви с него то по скоро е едитор . Незнам точно какво иска да прави Десислав но почти всичко читаво в тая област е платено пробвай като за начало fruity loops из торентите има доста vst инструменти с които можеш да работиш. Хвърли едно око и на acid pro (на сони) и ableton live.
                          When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Ако паркираш кола пред заведението и си пуснеш музика от нея,само ток да вкараш че акумулатора ще здаде, дали не е вариант,ако е възможно разбира се
                            ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Има много софтуер за правене на музика, обаче аз стигнах до извода, че професионалните програми са толкова сложни, че ако не си професионалист музикант, едва ли ще направиш нещо. А по непрофесионалните, ги копират до някъде..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X