Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със CD-то

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със CD-то

Проблемът се състои в следното: поставям инсталационен диск (в случая Аутокад). Тръгва да се инсталира и по едно време изписва failed и приключва. Пробвах и с друг инсталационен (office 2007) - също не може да се инсталира. Дискове с файлове ги чете и ги отваря.
    Да допълня, че вече инсталирания ми Аутокад, не знам поради каква причина, се скапа (постоянно даваше fatal error при стартиране) и затова го деинсталирах. При опита за нова инсталация ударих на камък.
    Помагайте, че нуждата е спешна!
    Благодаря предварително!

От: Проблем със CD-то

Най вероятно RAM паметта ти прави грешки. Пусни един memtest86
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
      Най вероятно RAM паметта ти прави грешки. Пусни един memtest86
      +1
      Другия вариант е дисковете да са надраскани.
      Ако можеш да отвориш компа, извади рама и пак го бодни, да не се е разместил. То всъщност би пищял спикъра, ама може нещо да е зациклило.
      Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
      И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
      вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Пуснах memtest86 (не, че знаех какво е, но google се справи). Няма грешки.
        Дисковете не са надрани. Оригинални са и са вадени 5-6 пъти от кутията им.

Коментар

За office причините може да са разнообразни - например да ти липсва DotNET 4.0 да кажем... Я по-добре вместо да гадаем снимай съобщенията от двата продукта за да видим нещо по-конкретно.

Коментар

Мемтеста не е никакъв критерий. На моя десктоп имах 2х256 и 1х512 плочки РАМ. След няколко години работа взе да вади сини екрани и нищо не можеше да се инсталира. Мема даваше, че всичко е ОК с паметта. С много мъки и цял ден борба успях да преинсталирам Джамовете. И пак сини екрани и ядове с инсталациите. Даваше ми грешки в харда и бях го набедил него, докато един познат ми даде съвет да пробвам работата на компа с всяка плочка рам поотделно. И работата стана. Като разкарах 512-ката (скъпа и маркова, между другото) компа си тръгна и работи и до сега.
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Аз досега не съм имал издънки от мемтеста, да не би да си ползвал стара версия?
              Но все пак може да се пробва с друга памет, все си мисля че проблема е в нея.
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Има, има си издънки в memtest-а. Не е виновен самия софтуер, а разликите във видовете дъна. Както и да е - това е отвлечена теория - нека да видим точно какви са грешките за да можем да добием по-пълна представа за проблема.

Коментар

Вчера нещо не съм описал както трябва нещата.
                  Всичко тръгна от това, че не можех да стартирам Аутокад-а. Изписваше ми следното:
                  Fatal error: unhandled e0434f4dh exception at 7c812afbh
                  След което го деинсталирах.
                  Диска на Аутокад въобще не го чете. Свалих го на друго РС и оттам си го прехвърлих на харда. И от харда пробвам да го инсталирам и ми дава грешка по някое време. Изписва ми само fatal error during installation. От log файла изкарах следното:
                  Install DirectX 9.0 Runtime Succeeded
                  Install Microsoft Visual Basic Power Packs 3.0 Succeeded
                  Install AutoCAD Civil 3D 2010 Failed Installation aborted, Result=1603

Диска на Office го чете. Но, когато стартирам файла ми изписва The application failed to initialize properly (0xc0000006). Click OK to terminate the application.

Мислех направо да преинсталирам Уиндоус-а, но и този диск не го чете.
                  Дискове с разни файлове ги чете и ги отваря.

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                  Аз досега не съм имал издънки от мемтеста, да не би да си ползвал стара версия?
                  Но все пак може да се пробва с друга памет, все си мисля че проблема е в нея.
                  Memtest86 4.0a

Коментар

Прилича на буба. Сканирай за вируси.
                    "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X