Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с батерия на лаптоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с батерия на лаптоп

Здравейте колеги, имам следния проблем с батерията на лаптоп TOSHIBA Satellite L500, батерията се разрежда напълно и след включване на кабела машината си тръгва нормално но батерията отказва да се зарежда.Не работи светодиода и иконката за зареждане ,а преди да се случи това батерията държеше поне час и половина и според мен имаше още живот в нея.Четох някъде че има чип във батерията и са заложени определен брой зареждания . Да се насоча към закупуване на нова или има някакъв начин да се активира отново?
    Хубав ден.
    Последно редактирано от Димитър Радев; 25-02-12, 11:34.
    AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Re: Проблем с батерия на лаптоп

Преди да закупиш нова батерия опитай в някой сервиз, доколкото си спомняма чипа можеше да се ресетира (не на всички батерии) и да се подменят елементи.
    Възможно е и нещо да е изгоряло след като е карала по час и половина и пеоблема да не е в батерията.

Коментар

От: Проблем с батерия на лаптоп

Оказа се че този модел батерии не се растартират и ще се купува нова .
      Благодаря на колегите писали в темата и на лични .
      AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Радев Преглед на мнение
        Оказа се че този модел батерии не се растартират и ще се купува нова .
        Благодаря на колегите писали в темата и на лични .
        Питай и още някъде. Трудно ми е да си представя, че е толкоз непробиваема защитата.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
          Питай и още някъде. Трудно ми е да си представя, че е толкоз непробиваема защитата.
          И за едно от моите Lenovo същият проблем. На 13-тият месец - цък и край на батерията, очаквам всеки момент и другите един по един. Никой не се наема да ресетира батерията...
          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Значи има чип който на определен брой зареждания изключва така ли? Колко е този брой? Питам понеже и аз съм със сателит 500. Веднъж месечно му разреждам батерията до дъно. Това правилно ли е? Иначе не го местя и седи на бюрото постоянно на ток. Имам го от почти две години и до сега никъкъв проблем.

Коментар

Колега, попитай и в Торин - на Прага. Те доста напреднаха във възстановяването на батерии - може да се пита.

Значи има чип който на определен брой зареждания изключва така ли
              Да, колега, така че, ако не я ползваш батерията, поне я свали от лаптопа. От това се и печели, и губи, но всеки решава

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                Колега, попитай и в Торин - на Прага. Те доста напреднаха във възстановяването на батерии - може да се пита.
                Мене ме отрязаха.
                Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X