Здравейте колеги,приятел изпуска лаптопа си Тошиба и LSD панела се чупи /K000111490 LCD panel 15.6 HD/, обадихме се в оторизирания сервиз и ни дадоха невероятната цена от 876лв за смяна на панела при положение че лаптопа е купен за 1200 лв и то преди година и пловина .Имали според вас други варианти или да се купува нова машина.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Счупен LSD панел на лаптоп Тошиба
Свий
X
-
От: Счупен LSD панел на лаптоп Тошиба
Цената е потресаваща . Просто за пореден път съм потресен от наглостта на търговците. http://www.ebay.com/itm/NEW-A-15-6-i...#ht_3510wt_842 Това е не е лош вариант . Дават го същия може да има малка разлика в цветовете, яркостта и т.н. Но на цена от 120 долара с митото или около 190лв Мисля , че си заслужава. Иначе може да се ослушаш за някой такъв лаптоп на части. Преди време купих за на един приятел HP PAvilion G6 за 90лв .
Коментар
-
Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнениеПиши един e-mail на LaptopBG.com. Човекът се казва Илиан и е много коректен, а и си вади хляба със сервизиране на лаптопи.
Човекът се казвам Венелин, вадя си хляба с точно това, и смятам, че за над 23 години в занаята съм бил достатъчно коректен с всеки, който се е обърнал към фирмата ми.
Благодаря.
Коментар
-
Цената за която можем да го сменим е 230 лв. Силно препоръчвам използването на истински сервиз, какъвто колегата по-горе е писал че има.;-)
Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
нула 999 нула 3 нула 9 нула 3
Коментар
-
Радвам се че си остстранил проблема ;-) Със здраве и да не ти пука. За последните 6 години съм счупил 4 дисплея... и едно Vaio цялото даде фира от вода... електрониката, като цяло е за използване, иначе остарява морално ;-);-)
Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
нула 999 нула 3 нула 9 нула 3
Коментар
-
Това е съвремения живот - е*еш и фръгаш.
Имах телевизор Самсунг slimfit (CRT тръба), купен преди няколко години за 650 лева. Нещо започна да дава изкривявания по екрана, занесох го в сервиз (неофициален). Казаха ми, че някаква платка е изгоряла и струвала 500 лева - отказах се. Отидох в друг сервиз, по криминално изглеждащ - казаха ми 550 лева, пак се отказах. Накрая го занесох в апартамента на съсед, който се занимава с ремонт на телевизори. Каза ми, че само платката струвала 450 лева, нямало как да ми вземе под 500. Каза, че шансът ми е да намеря друг счупен, но точно такъв като моя (в другата модификация имало разлики) и да направим от 2 - 1. Подарих му телевизора, за да го използва за части и си купих нов.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар