Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Счупен LSD панел на лаптоп Тошиба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Счупен LSD панел на лаптоп Тошиба

Здравейте колеги,приятел изпуска лаптопа си Тошиба и LSD панела се чупи /K000111490 LCD panel 15.6 HD/, обадихме се в оторизирания сервиз и ни дадоха невероятната цена от 876лв за смяна на панела при положение че лаптопа е купен за 1200 лв и то преди година и пловина .Имали според вас други варианти или да се купува нова машина.
    AUDI A6 2.8 V6 Quattro

От: Счупен LSD панел на лаптоп Тошиба

Попитай в Secondparts.com. Гуглето го изкарва. В Борово са.

Коментар

Цената е потресаваща . Просто за пореден път съм потресен от наглостта на търговците. http://www.ebay.com/itm/NEW-A-15-6-i...#ht_3510wt_842 Това е не е лош вариант . Дават го същия може да има малка разлика в цветовете, яркостта и т.н. Но на цена от 120 долара с митото или около 190лв Мисля , че си заслужава. Иначе може да се ослушаш за някой такъв лаптоп на части. Преди време купих за на един приятел HP PAvilion G6 за 90лв .

Коментар

Благодаря колеги.
        AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Пиши един e-mail на LaptopBG.com. Човекът се казва Илиан и е много коректен, а и си вади хляба със сервизиране на лаптопи.
          "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
            Пиши един e-mail на LaptopBG.com. Човекът се казва Илиан и е много коректен, а и си вади хляба със сервизиране на лаптопи.
            пиши ми и на мен - office@magiton.com
            Човекът се казвам Венелин, вадя си хляба с точно това, и смятам, че за над 23 години в занаята съм бил достатъчно коректен с всеки, който се е обърнал към фирмата ми.
            Благодаря.

Коментар

LSD ??? )) LSD от хипитта само може да си купиш LCD от сервизите ... виж servizat.com mоже да погледнеш ... може да имат нещо

Коментар

Цената за която можем да го сменим е 230 лв. Силно препоръчвам използването на истински сервиз, какъвто колегата по-горе е писал че има.
                ;-)
                Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
                нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Здравейте колеги , дисплея е сменен за цена близка до предложена от ikristiqn , след офертата на оторизирания сервиз ремонта беше безболезен
                  AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Радвам се че си остстранил проблема ;-) Със здраве и да не ти пука. За последните 6 години съм счупил 4 дисплея... и едно Vaio цялото даде фира от вода... електрониката, като цяло е за използване, иначе остарява морално ;-)
                    ;-)
                    Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
                    нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Това е съвремения живот - е*еш и фръгаш.

Имах телевизор Самсунг slimfit (CRT тръба), купен преди няколко години за 650 лева. Нещо започна да дава изкривявания по екрана, занесох го в сервиз (неофициален). Казаха ми, че някаква платка е изгоряла и струвала 500 лева - отказах се. Отидох в друг сервиз, по криминално изглеждащ - казаха ми 550 лева, пак се отказах. Накрая го занесох в апартамента на съсед, който се занимава с ремонт на телевизори. Каза ми, че само платката струвала 450 лева, нямало как да ми вземе под 500. Каза, че шансът ми е да намеря друг счупен, но точно такъв като моя (в другата модификация имало разлики) и да направим от 2 - 1. Подарих му телевизора, за да го използва за части и си купих нов.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X