Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Play station?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Play station?

Здравеите колеги,

Тъй като претърпях безброй операции на коляното..жената засега ми е забранила да си карам кросовия мотор Реших да си взема Play Station. Обаче се оказа че имам доста въпроси.. Play station 2 или Play station 3 да взема? Четох доста но така и не разбрах кой може да се хаква, и като се хакне дали може да се играе онлайн?

Имам nintendo wii, като цяло е голямо забавление, но имам нужда от конзола за по-сериозен гейминг...

Ако тук има някой,който да е на "ти" със PS2,PS3, ще се радвам да чуя неговите съвети и препоръки!

Благодаря за вниманието!
    Поздрави!

От: Play station?

PS3 пуска игри за PS2, обратното не е вярно. Има и HD поддръжка за видео и дигитален изход за петканален звук. Дотук знам. С игри е пълно в съответните сайтове и за двете... А за "хакването за игра онлайн" не знам нищо, никога не съм играл така.

Коментар

Само първите PS3 пускаха PS2 игри и то защото на практика бяха 2 конзоли в една. Оказаха се доста бъгави. На PS3 може да пускаш класически PS1 и PSP игри предоставени на сайта на PlayStation Network. Ако си вземеш PS3 обаче няма да искаш да пускаш PS2 игри, освен ако не си мазохист. Разликата между PS3 и PS2 игрите е голяма. PS2 на практика вече е отживелица. Не че няма хора, на които им е достатъчно да разцъкат нещо на стария телевизор, но ако си с LCD/Плазма си е задължително PS3. Има си поддръжка на 3D, един от най-добрите Blueray плеъри, 1080i, WiFi ... а качеството на игрите ... Да не споменаваме играта online в PSN а щом имаш Wii и ти трябва по-сериозна машина PS2 отпада тотално. Wii е доста по-добре от PS2.
      Та освен ако разликата от 200 до 600лв не ти се вижда голяма, не виждам друга причина да избереш PS2.
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Вече им хакват мемори картите, качвайки им разни програмки. Могат да се хакнат и двата вида , но 2-та е по- устойчива на такива вмешения. За online, аз поне никога не успях да вържа 2-ка.
        Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Коментар

PS3 определено е варианта, но има едно но! Хакната конзола и игра оналайн или казано 2 в 1 няма! Конзолата за да оперира в интернет, задължително минава през сървърите на Sony, а на дръпнатите никак не им харесва някой да се еВава със софтуера им. Поне до този момент аз не съм чул за хак, който да позволява и игра онлайн. Ето тук можеш да научиш абсолютно всичко което те интересува: http://forums.data.bg/index.php?show...711976&st=2940

Под няколко от последните мнения ги има координатите на един пич - Георги! Ако си от София, той е твоя човек!

П.П. В никакъв случай не си купувай конзола с последната версия на софтуера - 3,7 - няма измислен начин да го хакнат към момента (аз съм с такъв) и не се знае дали ще излезе скоро!

Дано съм бил полезен!
          Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 29-01-12, 09:27.

Коментар

Wattie, какво искаш да кажеш с това че "PS3 пуска игри за PS2, обратното не е вярно"? Смисъл до колкото знам новите игри за 3 не тръгват на 2? 2ката има ли HD?
            silverfox, с 2 плазми съм,едната от които е 60" LG . Но си имам и блу рей плейър, самия ТВ е с хард диск и е 3D. Наясно съм че графиката на 2ката ще е мноого по зле от колкото на 3ката. Въпроса ми беше по скоро дали 2ката би ми свършила работа докато ми се оправи коляното, или ще ми омръзне бързо.. (тук идва и момента че може жената да не ми даде повече да карам мотор )Гледам че игрите за 2ка са много по малко в сравнение с игрите за 3ка. Не е проблем парите (200 или 600), проблема е следния отивам в магазина и там има 4 вида PS3- с различен хард с различни игри с различна версия на софта.. Толкова много съм се навил да си взема че само чакам мненията ви и сигурно още утре вечер ще съм горд собственик!

Wii-то е зарибявка, ако си с приятели. Ако си сам няма много много на какво да играеш. Накупих си сума периферия за wii-то сега се чудя къде да я слагам

bejanski, дай малко по подробно за мемори картата, тя върви отделно от PS-а нали? Ако не искам да си го хаквам, трябва ли ми такава карта? (предполагам че да- заради сейфовете?) Тук стои още един въпрос.. някой от вас познава ли някой който може да хаква срещу съответната сума разбира се!

Марто (Мартин Христов) , много благодаря за линка! Ще изчета цялата тема след малко. Това за версията .. от къде да разбера коя версия е? Пише ли го в характеристиките ? От къде ме съветвате да закупя конзолата? От някой от големите магазини за техника или? Марто, ти игри имаш ли?? Сега гледах че са по 130 лв парчето, ще купя 10 20 които са ми интересни и после може да разменяме

Така е момчета,като станеш семеен вместо да си караш мотора играеш на NFS

Всички бяхте полезни с мненията си, ще чакам отговори на сегашните си въпроси

Коментар

Така е момчета,като станеш семеен вместо да си караш мотора играеш на NFS

Всички бяхте полезни с мненията си, ще чакам отговори на сегашните си въпроси [/QUOTE] Това важи само за определен тип мъже, аз въпреки че съм семеен никога не се обяснявам къде излизам и кога ще се върна, просто на жената не е нейна работа да знае тея неща.А относно кое да избереш,взима пс-тройката и двойка и тройка съм имал и тройката няма нищо общо с двойката , даже продавах тук една тройка на цена от 350 лева чисто нова и никой не иска да я купи , та накрая я дадох без пари.
              0 8 76 36 8 542

Коментар

Всички 3-ки са с еднакъв софт. Разликата е в харда и играта, която идва с тях. Аз като вземах моята преди време се предлагаха такива с игри и такива с wireless gamepad. Прецених, че gamepad-a ми е по-нужен и си взех такава. Сега разликата е само в предлаганата игра. Избираш си една и вземаш нея. Стария ми хард беше 80GB, после го смених с 320 и накрая я продадох . И двата харда ми бяха достатъчни, но 320GB събра повече HD филми Това е - сам си преценяваш колко хард и с каква игра (или без) ще си вземеш конзолата. Хадуера и софтуера са еднакви на всички (то сега май няма вече Fat да се продават, ами са само Slim). А колкото до това дали ще ти омръзне бързо ... еми няма как някой да знае. Предполага се, че 3-ката ще ти омръзне по-бавно от 2-ка.

Коментар

Мемори картата е за сейфовете и не можеш без нея, а иначе преди ги хакваха с разни чипове към платките на PS. Сега просто им качват програми на мемори картите. Прогрес кво да ги правиш.
                  Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Коментар

Гледам тука има много "спецове", както и в другите теми! При PS3 такава бира като мемори карта няма - има си хард диск! Има версии на софтуера и то много! Може да видиш версията на конзолата си PS3, като първо влезеш в Setings, после влизаш в Sistem setings и накрая в Sistem informacion! Важно е и кога е произведена конзолата - това можеш да разбереш по кода от долната страна на конзолата - кой, какво и как - пише в линка който съм ти дал. Моя е последена версия на каквото се сетиш и към момента няма хакване (да бях питал и чел преди да го купя)! Оборудвал съм го с цялата периферия и имам movment игри (Wi-Fi е много далеч от истината), които дори биха ти помогнали да се възстановиш физически (особено бокса - десетина минути и си като парцал)! Хакването става по-два начина... Със софтуерен или хардуерен даунгрейд - според модела на конзолата (дебела или тънка), годината на производство и софтуерната версия... В линка който съм ти дал е написано всичко, а и можеш да се свържеш с хора които си вадят хляба с тая работа...

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                      Има версии на софтуера и то много! Може да видиш версията на конзолата си PS3, като първо влезеш в Setings, после влизаш в Sistem setings и накрая в Sistem informacion!
                      Всички версии на софтуера са за всички PS3, т.е софтуера за всички PS3 е еднакъв. Написал съм еднакъв софтуер, а не еднаква версия! Така или иначе ще трябва да ъпдейтне до последната версия, ако иска да ползва PSN. Няма абсолютно никакво значение с каква версия ще си я купи, а смисъла да гледа версията е нулев - ъпдейтва се до последната и това е. Така или иначе още с първото влизане online ще му каже, че трябва да се ъпдейтне. Преди хаковете работеха с по-стари версии, но така или иначе излизат нови хакове. А и значението им за online experience вече го обсъдихме.
                      Последно редактирано от silverfox; 29-01-12, 19:30.

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                        Всички версии на софтуера са за всички PS3, т.е софтуера за всички PS3 е еднакъв. Написал съм еднакъв софтуер, а не еднаква версия! Така или иначе ще трябва да ъпдейтне до последната версия, ако иска да ползва PSN. Няма абсолютно никакво значение с каква версия ще си я купи, а смисъла да гледа версията е нулев - ъпдейтва се до последната и това е. Така или иначе още с първото влизане online ще му каже, че трябва да се ъпдейтне. Преди хаковете работеха с по-стари версии, но така или иначе излизат нови хакове. А и значението им за online experience вече го обсъдихме.
                        Конзолите произведени след март месец 2011 г. са с нов хардуер (чипове) и не могат да ги барнат с пръст в момента - защитени са хардуерно срещу хакване, казано на разбираем език! Хакната конзола не се включва в интернет - няма смисъл! Не работи...! Конзолата може да се ъпдейтне и от оригинална игра - както в моя случай! Когато го купих PS-то софтуера му беше версия 3,65... Купих си оригинална игра - Rage и при първото пускане на играта, ъпдейтна софтуера ми до 3,70! Когато се хакне конзолата - се изключва опцията за ъпдейт на софтуера... Това е и един от основните проблеми - новите игри не тръгват на по-стари версии на софтуера и т.н. и т.н...

Коментар

Другия вариант е да си играл само хакнати игри. Конзолата се ъпдейтва автоматично от диска с играта. При хакнатите игри го няма файла PS3UPDAT.PUP То не може и със SONY и против тях А аз моята не съм я хаквал, не за друго ами заради факта, че M$ баннаха всички хакнати XBOX и мрежата веднага се напълни с изгодни оферти за XBOX Какво им пречи на SONY да баннат и всички хаквани някога PS3, защото със сигурност ъпдейтването с оригинален софт не премахва напълно следите от хака с цел бъдещо идентифициране и тогава ще има истинско сбогом на PSN, което специално за мен е 60% от това, което ме привлича в PS3, но разни хора, разни идеали

Коментар

Хи, я виж и това: http://konzoli.com/forum/

Коментар

metalgiar не съм съгласен с теб относно това за типовете мъже.. Не смятам че съм по-малко мъж от този който не казва къде отива на жена си. Аз от скоро съм семеен,общо взето сега се определят правилата, но едно от моите правила е да знам жена ми къде ходи с кой и тнт. Ако аз самия не казвам къде ходя какво правя, как мога да искам от нея такова нещо? Както и да е, това е друга тема..
                              Вече съм сигурен че ще взема 3-ката. Реших че няма да хаквам и така нататък,поне засега. Ще си правя кефа онлайн. "Ако ще е гарга, да е рошава" Някой да сподели кои игри са мултиплейър (не онлайн)- такива които се играят с 2 контролера? Освен fifa,nba..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X