Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закупуване на лаптоп от чужбина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Закупуване на лаптоп от чужбина

От известно време се оглеждам за работна машина. Нещо с i7 и метално шаси. Само един проблем - това, което се предлага у нас малко не ми харесва. Може би Lenovo Y570 горе-долу се доближава до изискванията ми. Какво според вас е положението с машините в чужбина (например UK). Още не мога да се ориентирам в цените там - поне в по-известните магазини като DELL OUTLET цените ми се виждат доста завишени.
    Александър

От: Закупуване на лаптоп от чужбина

Изчакай до 7.01.12г. Дъщерята твърди, че тогава падат цените, след коледно.

Това в ЮК де, не и тук.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Споко, не бързам. И аз ги чакам да паднат, ама да не стане като с лисицата дето чакала да паднат... Принципно ще се купува някъде ранната пролет.
      Александър

Коментар

За в чужбина не знам, но ако нещо си харесал в България по-добре изчакай до началото на Февруари. Тогава реално падат цените у нас. Не, че нещо - просто има данъци за плащане, а няма клиенти...

Коментар

Единични бройки излизат по-скъпо с доставката+застраховката и не е на сметка. Иначе ако имаш твой човек там, който ще си пътува към България - тогава използвайки неговия транспорт всичко излиза добре.

Иначе точно този го има и в България. Мисля, че му искаха 1500 лева, но това може и да е стара информация.

Коментар

Ето как са цените в Австрия:
            http://geizhals.at/?in=&fs=Lenovo+Y570
            Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
            Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
            Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

За да не пускам нова тема, защото конкретната машина е в БГ, какво ви е мнението за тази машина :

Dell Precision M4400

Предлагат я за 1200-1300 лв. в зависимост от количеството РАМ

Цената е доста висока за машина отпреди 3 години, но пък си е профи. Какво мислите?
              Александър

Коментар

Специално за Lenovo Y570 го гледах и в UK и в Германия и да се намери сена под тая в БГ едва ли ще е с оптималните характеристики за модела. Тука го намерих с i7, 8GB RAM за 1420лв, което за машина с тоя капацитет не е лоша цена. За купуване на лаптоп от чужбина всичко зависи от цената. Ако разликата е 50-100лв едва ли има смисъл особено ако не се ползва гаранцията на продукта. При купуване от Германия примерно трябва да се има предвид че е с немска клавиатура, т.е разположението на клавишите не е същото. Иначе като цяло спекулата на цените в България е огромна като цяло при закупуването на техника и в повечето случаи цената е завишена. В цената на лаптопите вече може би не е така поради пренасищането на пазара като цяло. Ама примерно при закупуване на таблет цените ни са силно завишени спрямо цените в другите страни в Европа. За щатите пък изобщо не говорим, защото цените им са съвсем друго въпроса там е по-труден с доставката, но ако имаме познат да но го донесе със сигурност ще бъде цена без конкуренция.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X