Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли eBook четец с повечко функции ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли eBook четец с повечко функции ?

Колеги, идва коледа ... подарък ще трябва за кандидат тъста.
    Той чете много книги и напоследък дърпа много от интернет.
    Търси се нещо като ebook reader който да има повечко екстри, да може да гледа някое филмче (не HD де), музичка , пък ако има и GPS да може да си намира местата на които ходи , всичко ще е супер.
    Гледам в китайските сайтове има такива универсални машини , ама въпроса е дали четат кирилица?

Цената ... тънкана ако можем да минем , ще е супер

Да поясня , той чете вечер така , че дали ще му се отразява слънцето докато чете няма значение
    Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
    Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
    Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

От: Има ли eBook четец с повечко функции ?

Така както го описваш отиваш на таблет. Ама таблета за продължително четене не е добре. Трябва ти E-book reader с E-Ink екран - черно-бял (като екстри повечко нива на сивото), без подсветка, да не ти вади очите. А за другото - таблет.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
      Колеги, идва коледа ... подарък ще трябва за кандидат тъста.
      Той чете много книги и напоследък дърпа много от интернет.
      Търси се нещо като ebook reader който да има повечко екстри, да може да гледа някое филмче (не HD де), музичка , пък ако има и GPS да може да си намира местата на които ходи , всичко ще е супер.
      Гледам в китайските сайтове има такива универсални машини , ама въпроса е дали четат кирилица?

Цената ... тънкана ако можем да минем , ще е супер

Да поясня , той чете вечер така , че дали ще му се отразява слънцето докато чете няма значение
      Да пуска Фанта пропусна...
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Ще "убива" на очите казвате ?
        Значи , ще е това което видях вчера в един магазин , някакво Sony ... ама дали чете "нашенски" незнам
        Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
        Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
        Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Мисля, че всичко съвременно чете нашенски. SONY са хубави, но и доста скъпи. Ориентирай се към Kindle 6" Wifi или Barnes & Noble NOOK Simple Touch. В момента са идеални по отношение цена/качество. Лошото е, че не могат да се намерят по нашенските магазини. Но има новички дето се продават по форумите или пък си поръчай от чужбинско.

ПС: Kindle специално можеш да му сменяш шрифта (да добавяш и кирилски) така: http://blogkindle.com/unicode-fonts-hack/ . Иначе не поддържа кирилица, за разлика от Nook-a.

ПС2: А, намирали се и по нашенско, ама на едни други цени. Kindle 4 - 280лв, Nook за 340лв
          Последно редактирано от silverfox; 14-12-11, 23:55.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...F7%E5%F2%E5%F6
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Аз лично купих едно Prestigio, но понеже нещо не ми допадна го подарих на майка си. Имаше доста функции - повечето на Kindle Wi-Fi варианта плюс редовните безмислици за китайските бози. Не, че е лош - харесва си ми, като функции, но просто ме дразни, че не иска да се връзва към машини с Windows 7 и за това го подарих на майка си. В момента не е наоколо ми, но като се прибера мога да ти дам модел и описание. Сравнително евтин беше - под 400 лева.

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                Лошото е, че не могат да се намерят по нашенските магазини.
                Ето e-Book reader Kindle в БГ магазин за цените не знам как са в сравнение с американските, но да не забравяме че трабва да се сметне доставка и ДДС...

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
                  Ето e-Book reader Kindle в БГ магазин за цените не знам как са в сравнение с американските, но да не забравяме че трабва да се сметне доставка и ДДС...
                  То не само с американските, но и с другите български такива доста са се поуляли. Писал съм по-горе цените за Kindle 4 и Nook-a в бг магазин.
                  Последно редактирано от silverfox; 17-12-11, 18:17.

Коментар

За описаните неща които искаш да прави със сигурност не търсиш електронен четец ами говорим за таблет. Ти хубаво ги гледаш тия китайски машинки, те и като цени са много добре ама като качество не съм убеден дали е най-добрия вариант. Всичко опира до бюджета но лично не съветват покупката на китайски таблет. Иначе за самото четене на книги то ще е все едно се чете на екрана на PC или на телефона и няма да има нищо общо с електронните четци които изобщо не натоварват очите като цяло защото не светят отзад то и затова батериите им държат по 1 месец а на таблета няколко часа. Тука вече надценката в БГ е значителна. За китайската машинка може и да се намери на добра цена, но марков таблет или четец надценката е около по 2 на цената.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X