Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем при плейване на видео файлове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем при плейване на видео файлове

След преинсталация на Уиндоус се появи проблем при плейване на видео файлове. Прескача кадри. Доста неприятен ефект докато си гледам филмите. Порових из нета но повечето неща, които открих бяха за Мак проблеми или онлайн гледане на видео. Вече 2 години го ползвам и до преди последната преинсталация на ОС си плейваше без ядове BR и HD.
    В момента съм с последният K-lite codec pack. Проблема се появява редовно, без значение кой плейър ползвам .
    Конфигурация
    CPU QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 940, 3000 MHz
    Motherboard Asus M4N82 Deluxe ( Chipset - nVIDIA nForce 980a SLI )
    Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB)
    HDD Seagate ST31000528AS (1000 GB, 7200 RPM, SATA-II)
    Memory Kingston HyperX KHX8500D2K2/4G 8GB DDR2 1066MHz
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

От: проблем при плейване на видео файлове

Това би трябвало да ти реши всички проблеми (като ти гледам конфигурацията, предполагам си със седмица):

http://download.cnet.com/ArcSoft-Tot...-10973788.html

Аз го ползвам и е перфектен! Некомпресирани Блу-рейки по 40-50 гигабайта ги пердаши като стой та гледай. С по-слаба конфигурация от тебе съм и преди да сложа този плеър и на мен ми сечеше. Сега в къщи е като кино..

И да почерпиш един гръб после...!!

За всеки случай си инсталирай отново последните дарйвери за видеокартата! Не разчитай на Бил Гей да ти свърши работата..

http://www.geforce.com/Drivers
    Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 19-11-11, 17:47.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
      Това би трябвало да ти реши всички проблеми (като ти гледам конфигурацията, предполагам си със седмица):

С ХР 64 съм. От 7 силно ми се повръща. Видео драйверите си ги обновявам редовно, че най-обичам да избивам безпощадно всякаква паплач имала нещастието да ми се мерне в crysis. Дръпнах демото и нящу се сбъгяса та ни пущя да тръгне ич тая ми ти пруграма. Сега я тегля от другаде ма става баааавно. Га съм гутов ши доложа
      Последно редактирано от droba; 19-11-11, 18:06.
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Линка който съм ти дал е за седмица...

Коментар

Линка който съм ти дал е за седмица...
          Ниъц, пише, че става и за ХР ама не става. И пълната регистрирана версия инсталирах и все същия яд.

Коментар

Брат ХР-то няма съпорт от 2 години! Сложи си 7-ца и пий хапчета срещу повръщане... Проблема е в @бания уиндоус... Като не е пред мен РС-то нищо не мога да направя! Машината ти хардуерно е косачка! Проблема е в ОС... Ако имаш драма с тегленето на софтуер от наши сайтове, кажи да ти кача една читава седмица някъде и да я дръпнеш...

Коментар

Аз съм с двуядрен Интел на 2,5 гигахерца, видеото ми е Ати с 512 МВ Рам и 4 гигабайта оперативна. Гледам всичко, плейвайки го от външен хард на 5200 по USB 2... При теб трябва да "хвърчи"...

Коментар

Имам читави седмици, че и лицензирата барабар, заради тату шопа Там го ползвам защото хомосексуалистите от HP са решили, че твърде незаменимите им принтери може да бачкат само с драйвери за 7. Дадох 300 евро за принтер и това е единствената причина да не съм го смазал от бой с козият крак, който крия зад вратата. Скоро ще му дойде реда. Не мога да го гледам тва лайно седмицата. За всичко, което реша да свърша требе да му повторя 6 пъти - да, ок, няма проблеми, да да, искам да направя това, ама моля ти се сега хайде че нямам време .......... Трови ми живота докато съм на работа, неща го и вкъщи.

Аз съм с двуядрен Интел на 2,5 гигахерца, видеото ми е Ати с 512 МВ Рам и 4 гигабайта оперативна. Гледам всичко, плейвайки го от външен хард на 5200 по USB 2... При теб трябва да "хвърчи"...
                И аз гледах до вчера та проблема е във всичко друго но не и в ХР-то.

Коментар

Хващам се на бас на каквото кажеш, че проблема не е хардуерен... Сече ти, защото изведнъж нещо е решило, че буфера на видеото е малък и ти подава сеира на малки порции... Това малоумно решение може да го вземат само ОС и драйверите на видеокартата! Щом драйверите са ОК, значи проблема е в Бил Гей... Опита ли с по-стара версия на кодеците?

Коментар

Хващам се на бас на каквото кажеш, че проблема не е хардуерен... Сече ти, защото изведнъж нещо е решило, че буфера на видеото е малък и ти подава сеира на малки порции... Това малоумно решение може да го вземат само ОС и драйверите на видеокартата! Щом драйверите са ОК, значи проблема е в Бил Гей... Опита ли с по-стара версия на кодеците?
                    За мен единственото обяснение е ядове с кодеците но не мога да открия проблема. Смених няколко и все тая.

Коментар

Не е в кодеците. ХР-то не управлява добре многото ядра на процесора ти. Ако не е ъпдейтнат добре, може и да не ги вижда. Пусни един таск мениджър и виж как се товарят ядрата и от кои процеси. Ако има нещо излишно го убий.
                      Седмицата си служи много по-добре с многото ядра. Това и е предимството.

Коментар

Я погледни данеби хард диска ти не е в "pio mode"

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pcmusician6_l.jpg
Прегледи:1
Размер:92.8 КБ
ID:5320511
                        When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                          Я погледни данеби хард диска ти не е в "pio mode"

[ATTACH=CONFIG]385042[/ATTACH]
                          Ultra DMA Mode 6

Коментар

Я сега виж същото за CD-то, а после пак някъде там - видеодрайверът какъв е. В него е теслата, 90%.

И я кажи какъв принтер си купил (че е HP си е твоя вината, ама да ти кажа с кой драйвер да го нариташ да работи на XP)

Коментар

Пробвай с VLC или Kmplayer. И двете бачкат с вградени в тях кодеци.
                              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X