Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Анимирана картинка (GIF) за фон на десктопа - Windows 7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Анимирана картинка (GIF) за фон на десктопа - Windows 7

Първоначално публикуван от lucene Преглед на мнение
    Питах за анимирана картинка. Че мога да ги сменям една с друга е ясно. Аз не знам друг формат на картинка, поддържащ вградена анимация. Примерно ако искам анимиран аватар в този форум - май единствено с GIF става. Друг въпрос е, че не е желателно (някои хора се дразнят от бързо сменящи се кадри).
    Вградената във формата анимация е ненужна, когато имаш CSS Sprite. Всеки формат върши работа, ако html ти е достъпен.
    Е, да, във Форума не може да си сложиш анимиран аватар. Това е нарочно.

Коментар

Можеш да опиташ с Windows 7 DreamScene Activator. Стартираш като администратор, кликаш Enable DreamScene и след рестартирането на Explorer трябва да можеш да си избереш анимирано изображение.
      Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

Не стана, поне с въпросния GIF. Върти ми се нещо, като имам време ще го пробвам и ще разказвам. Другия вариант е обратно на ХР.
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Имам напредък, с ей това приложение (линк) си направих каквото ми трябваше, само че директно, а на .exe, save и run i trygna. Не е тегаво, компа си работи нормално. Да видим понеже е траял вершън, докога.

Коментар

Ще ми се наложи да говоря малко наизуст, защото в момента не съм пред windows 7. Това, което по принцип правех за подобни неща под XP беше да активирам active desktop и след това да направя new item, който да заема цялото възможно пространство и да зарежда каквото видео ми се гледа. Дали ще е gif, дали avi - все тая. Като се прибера ще видя какво точно може да се сглоби по въпроса, но моят съвет е да избягваш 3th party приложенията.

Коментар

И аз така наизуст говорих, ама в седмицата нямало Active Desktop и това някак разваля плана.

Коментар

Сега ми се завъртя една идея, търси се читав GIF към SWF конвертор и ще пробвам на флаш анимация. Иначе варианта с .ехе стана, незнам защо обаче силно се намали контраста на картинката, няма подобни настройки, освен това траял версията върви 15 мин и изчезва пожелавайки на всички приятен ден, а не можах да я намеря фул кракната от сигурен източник.

Коментар

Защо не си го направиш на скрийнсейвър? Когато работиш и имаш активен прозорец така или иначе не го виждаш, ако пък прозорецът е малък е грехота едното ядро на ЦПУ-то ти да работи само за този флаш. Ами ако ти потрябва и това ядро? Скрийнсейвър, настроен на малко време и се любувай.

Коментар

Флашът е низвергнат точно толковa, колкото и GIF.

Коментар

Ето това трябва да помогне:

http://windows7bg.com/index.php?/top...%B0-windows-7/

Коментар

Dreamscene - пускал съм го преди на виста и работеше чудесно, качествени клипове без да товари
                        Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Флашът е низвергнат точно толковa, колкото и GIF.
                          Е за съжаление всичко Не-низверганто ми е прекалено сложно

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                          Dreamscene - пускал съм го преди на виста и работеше чудесно, качествени клипове без да товари
                          Пробвах го, зарежда я картинката на десктопа, но не е анимирана. Сега срещнах едни инструкции, че трябва за Windows7 да се качат разни .dll но нямам време да се занимавам за момента. Сигурно през уикенда ще си поиграя

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                            Пробвах го, зарежда я картинката на десктопа, но не е анимирана. Сега срещнах едни инструкции, че трябва за Windows7 да се качат разни .dll но нямам време да се занимавам за момента. Сигурно през уикенда ще си поиграя
                            То е направо за видео.
                            Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X