Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам нужда от сайт!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имам нужда от сайт!!

Колеги имам нужда от сайт на един склад на едро! Нищо фрапиращо - обикновен евтин сайт за информация на клиентите! Занимава ли се някой тук със създаване на сайтове? Ако да - чакам предложения!
    О887918365 - Анатолий или на ЛС!
    יעבור
    «И това ще мине»

От: Имам нужда от сайт!!

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
    Колеги имам нужда от сайт на един склад на едро! Нищо фрапиращо - обикновен евтин сайт за информация на клиентите! Занимава ли се някой тук със създаване на сайтове? Ако да - чакам предложения!
    Един приятел се занимава с това.Правил е и моя сайт.Ако искаш направо му звънни за подробности.
    0884965662-Сашо.
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Аз

Коментар

Чакай малко, как да не е фрапиращо колега
        Сега ще кажеш че сайта трябва да има връзка с базата на складовата програма, и да извлича данните от нея... Което си е доста тругно за реализация. Другия вариант е да няма връзка и продуктите да се добавят ръчно, но имай в предвид, че ако ще се добават и обновяват повече от 1000 продукта, ти трябва човек които да се занимава само с това...
        И още нещо, ще може ли от този сайт да се пазарува?! Или ще е само за информация. Имай в предвид че при реализация по една то първите 2-точки, разликата между магазина и информационния сайт ще е само бутона купи

Аз принципно мога да ти направя сайта, но зависи какво точно искаш...
        Защото разликата е страшно голяма...

И още нещо, сайт не се прави просто за да има нещо, сайта е лицето на фирмата в интернет, което при добра реализация може много да те избута напред...

Коментар

Имам готово приложение, но си замълчах. Трудно ще стане персонализирано и евтино.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/member.php?u=14872 -С Стоян мисля че ще свършите работа.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
              Имам готово приложение, но си замълчах. Трудно ще стане персонализирано и евтино.
              То ЕВТИНО е много относително....
              За едни евтино е до 5 000лв за други до 1 000лв за трети до 100лв

Затова нека колегата да каже какво точно очаква от сайта, и каква функционалност иска да има и тогава вече може да се говори за цени...

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
                И още нещо, ще може ли от този сайт да се пазарува?! Или ще е само за информация.
                Само за информация! Затова писах, че не ми трябва нещо много сложно!
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

В смисъл да се знае, че има такъв склад... Да има 1 страница продукти в които е описано накратко какво се предлага, една страница контакти с телефони и адрес?!

Не е никакъв проблем да се направи, въпроса е само за оптимизацията...
                  Ама това не е май-много за публична дискусия

Коментар

Тъй като гледам си е за статичен сайт.
                    Пък аз в началото помислих за електронен магазин с админска част... абе цял портал!

Коментар

Ами той така започна темата. Сайт на склад...
                      Ако беше казал малък фирмен сайт, щеше да е ясно за какво става въпрос

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
                        Ами той така започна темата. Сайт на склад...
                        Ако беше казал малък фирмен сайт, щеше да е ясно за какво става въпрос
                        Пардон! Грешката е моя!
                        Именно фирмен сайт!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

А най-смотаното, но най-лесно за реализация решение е... правиш страницата в Уърд. Записващ я като .html и я качваш на сървъра.
                          Знам, че хората които се занимават професионално с тая дейност в момента се превиват от смях, но има и такива "сайтове" и си вършат работата.
                          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                            А най-смотаното, но най-лесно за реализация решение е... правиш страницата в Уърд. Записващ я като .html и я качваш на сървъра.
                            Знам, че хората които се занимават професионално с тая дейност в момента се превиват от смях, но има и такива "сайтове" и си вършат работата.

Колега наистина има и такива сайтове, и знаеш ли кое е първото нещо което правя като попадна на такъв. Натискам X-чето горе
                            Както казах по-горе. Интернет сайта е ЛИЦЕТО НА ФИРМАТА. Така, че не добре направения сайт носи ОТРИЦАТЕЛЕН имидж вместо да ти "върши работа"...
                            Хич не е лесно да се направи хубав сайт... Основното нещо което хубавия сайт прави е да ти привлича нови клиенти, а за да стане това, той трябва да е оптимизиран в търсачките. А самата оптимизация се залага при самото изграждане на сайта... Абе изобщо дълга и широка е за обясняване...

Пак да обобщя. Сайта не е самоцел (просто да има нещо). По добре да няма нищо, отколкото да има нещо което ти носи отрицателен имидж...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X