Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно ASUS U52F

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно ASUS U52F

Здравейте купих си въпросния лаптоп преди няколко дена прочетох тук във форума и на други места как трябва да се зареди батерията до тук ок .Но въпроса ми е възможно ли е батерията да държи само два часа или ако гледам филм час и половина.
    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

От: Въпрос относно ASUS U52F

На новите батерии им трябват няколко цикъла заряд-разряд за да достигнат пълния си капацитет. Но няма да стане 6 часа, както пишат в едно ревю. По-скоро ще се повиши с около 10%. BTW има различни модели U52F - с Core i3 и i5. Обикновено производителя обявява някакво време за издържливост на батерията, но това е при "нормални" дейности - текстообработка, преглеждане на web сайтове... при игри и филми (особено HD) няма начин да постигне времето обявено от производителя. Моите лаптопи досега винаги са им давали около 3 часа живот на батерията, но в най-добрите им години съм успявал да изгледам един филм (изключая нетбука). Та има вероятност от Асус като са мерили издържливостта на батерията да са се улели в стремежа си да я представят добре и на няколко пъти да са позволявали на лаптопа да заспи Иначе не е нормално при толкова голямо обявено време за издържливост на батерията да успееш да изгледаш само един филм.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Много е важна яркостта на дисплея, с която се ползва компютъра на батерия. Моето HP с i5 процесор, на батерия при максимална яркост кара малко повече от два часа, при минимална - три часа и половина.
      2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
      2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
      2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Как да я намяля тая яркост

Коментар

На клавиатурата някъде при F клавишите /от F1 до F12/ трябва да имаш малка и голяма звездичка или нещо подобно - "*".
          2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
          2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
          2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
            На новите батерии им трябват няколко цикъла заряд-разряд за да достигнат пълния си капацитет. Но няма да стане 6 часа, както пишат в едно ревю. По-скоро ще се повиши с около 10%. BTW има различни модели U52F - с Core i3 и i5. Обикновено производителя обявява някакво време за издържливост на батерията, но това е при "нормални" дейности - текстообработка, преглеждане на web сайтове... при игри и филми (особено HD) няма начин да постигне времето обявено от производителя. Моите лаптопи досега винаги са им давали около 3 часа живот на батерията, но в най-добрите им години съм успявал да изгледам един филм (изключая нетбука). Та има вероятност от Асус като са мерили издържливостта на батерията да са се улели в стремежа си да я представят добре и на няколко пъти да са позволявали на лаптопа да заспи Иначе не е нормално при толкова голямо обявено време за издържливост на батерията да успееш да изгледаш само един филм.
            Ядрото ми е i3 и като го ползвам за сърфиране в нета и слушане на музика изкарва най много два часа не мисля че е нормално

Коментар

Намалих му яркостта и го докарах към 3 часа и нещо поне така пишеше на часовничето не съм го тествал, но сега оставих батерията на 40% заряд и го ползвам само на зарядно,мерси за съветите

Коментар

Windows показва оставащото време динамично в зависимост от моментното използване. Т.е. ако само си зяпал екрана е нормално да ти е показвал по-голямо време. Ако си с по-модерен Windows (VISTA, 7) при power options по подразбиране, като мине на батерия би трябвало автоматично да затъмни екрана.
                Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X