Здравейте купих си въпросния лаптоп преди няколко дена прочетох тук във форума и на други места как трябва да се зареди батерията до тук ок .Но въпроса ми е възможно ли е батерията да държи само два часа или ако гледам филм час и половина.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос относно ASUS U52F
Свий
X
-
От: Въпрос относно ASUS U52F
На новите батерии им трябват няколко цикъла заряд-разряд за да достигнат пълния си капацитет. Но няма да стане 6 часа, както пишат в едно ревю. По-скоро ще се повиши с около 10%. BTW има различни модели U52F - с Core i3 и i5. Обикновено производителя обявява някакво време за издържливост на батерията, но това е при "нормални" дейности - текстообработка, преглеждане на web сайтове... при игри и филми (особено HD) няма начин да постигне времето обявено от производителя. Моите лаптопи досега винаги са им давали около 3 часа живот на батерията, но в най-добрите им години съм успявал да изгледам един филм (изключая нетбука). Та има вероятност от Асус като са мерили издържливостта на батерията да са се улели в стремежа си да я представят добре и на няколко пъти да са позволявали на лаптопа да заспиИначе не е нормално при толкова голямо обявено време за издържливост на батерията да успееш да изгледаш само един филм.
Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
-
Много е важна яркостта на дисплея, с която се ползва компютъра на батерия. Моето HP с i5 процесор, на батерия при максимална яркост кара малко повече от два часа, при минимална - три часа и половина.2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
2007 HOMDA FMX 650
Коментар
-
Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнениеНа новите батерии им трябват няколко цикъла заряд-разряд за да достигнат пълния си капацитет. Но няма да стане 6 часа, както пишат в едно ревю. По-скоро ще се повиши с около 10%. BTW има различни модели U52F - с Core i3 и i5. Обикновено производителя обявява някакво време за издържливост на батерията, но това е при "нормални" дейности - текстообработка, преглеждане на web сайтове... при игри и филми (особено HD) няма начин да постигне времето обявено от производителя. Моите лаптопи досега винаги са им давали около 3 часа живот на батерията, но в най-добрите им години съм успявал да изгледам един филм (изключая нетбука). Та има вероятност от Асус като са мерили издържливостта на батерията да са се улели в стремежа си да я представят добре и на няколко пъти да са позволявали на лаптопа да заспиИначе не е нормално при толкова голямо обявено време за издържливост на батерията да успееш да изгледаш само един филм.
Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15
Коментар
-
Намалих му яркостта и го докарах към 3 часа и нещо поне така пишеше на часовничето не съм го тествал, но сега оставих батерията на 40% заряд и го ползвам само на зарядно,мерси за съветитеНие наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15
Коментар
-
Windows показва оставащото време динамично в зависимост от моментното използване. Т.е. ако само си зяпал екрана е нормално да ти е показвал по-голямо време. Ако си с по-модерен Windows (VISTA, 7) при power options по подразбиране, като мине на батерия би трябвало автоматично да затъмни екрана.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар