Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с настолен компютър......

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с настолен компютър......

Имам някакъв много странен проблем.......Който ме изнервя много...
    Компютъра както си работеше вчера, играех си аз Ц-С(контър страйк), и по едно време заби...Естествено рестартитах го веднага..И от там се почнаха проблемите, тъкмо зареди и забие, рестарт и пак същата работа...Но в един момент цъкнам рестарт, включва се поработва малко и се изключва от самосебе си, какво ли не барниках, всичко което може да се разглоби и изчисти го разглобих и изчистих.....Резолтат никакъв...И по едно време, какво се сетих, да махна процесора, извадих го, издухах го от прахта и върнах обратно........Включвам....И хоп компютъра тръгна, тъкмо зареди и се орадвах и пак одари на камък, понеже бях разкачил мишката, когато я включих не работеше, викам си..... пак Рестарт, рестартирах го и пак същата процедура, зарежда и тъкмо да се появи десктопа, след зареждането на Window-са и монитора изгасва, но компютъра работи, вият си вентилаторите, всичко е ток, но няма картина.....Също се появи някакво по специфично виене, не толкова виене колко тананикане, но няма как да го опиша..Нещо от сорта, миииииип, мииип,мииииииип..С бавни темпове.
    Също така от вчера както си работеше до курсора на мишката се появи пясъчния часовник и не се маха, явно нещо зарежда, но какво...Когато се появи часовника се появи и тананикането..Снимах и клип на работата, но е с телефонно качество... Направих го като .Rar, защото самият клип не искаше да се качи..
    Та на какво се дължи този проблем, които ме мъчи вече два дена и по едно време щях да хвърлям компютъра от шестия етаж ???
    Прикачени файлове
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

От: Проблем с настолен компютър......

Клипа е перфектен-нищо не се вижда.
    През safe mode ?
    Животът е толкова прекрасен!JEEP Grand Cherokee 5,2

Коментар

Първоначално публикуван от Дидка Преглед на мнение
      Клипа е перфектен-нищо не се вижда.
      През safe mode ?
      Ми то няма и кой знае какво да се види.. Просто зарежда и изгасва..
      Отивам да пробвам през този мод
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ако тръгне в safe mode пробвай един system restore от преди няколко дни да видим какво ще стане.
        2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
        2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
        2007 HOMDA FMX 650

Коментар

През сейв мод-а си тръгва нормално..Излизат си иконите всичко, но графиката е драстично намалена...Пробвах след това да го стартирам нормално, но пак същата работа.....??
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от shavo Преглед на мнение
            Ако тръгне в safe mode пробвай един system restore от преди няколко дни да видим какво ще стане.
            Пробвах и с това, но ми дава, че съм нямал тази програма/приставка, да съм я бил инсталирал от диска...Тц, тц, тц...
            Или по точно: Моля инсталирайте system restore, от СД-диска на Гигабит..Но аз съм в дълбока заблуда, понеже това ми го дава за Xpress Recovery...Туй не го знам от къде да го намеря Систем ресторито.. ?
            Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 29-06-11, 17:03.
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

1. Виж дали нещо не е задръстено с прах - вентилатора на процесора и на видеото, ако има такъв
              2. Изсъхнал кондензатор... навсякъде, и/или по захранването. В повечето случай се вижда с просто око.
              3. Ако нищо това не помогне, memtest и наместване на симовете с RAM.
              LZ(единица) Лима Жоро Жоро
              2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Първоначално публикуван от jumboframe Преглед на мнение
                1. Виж дали нещо не е задръстено с прах - вентилатора на процесора и на видеото, ако има такъв
                2. Изсъхнал кондензатор... навсякъде, и/или по захранването. В повечето случай се вижда с просто око.
                3. Ако нищо това не помогне, memtest и наместване на симовете с RAM.
                Уж ги чистих вентилаторите, имат някакви съвсем малки налепи по тях, чистих и радятора на процесора..Интересно е, че всички работят..ШЪ зема да изсмуча прахта пак с прахосмукачката, за всеки случай..
                Кондензаторите 1ви ги проверих, понеже една видео карта смених поради изгорял кондензатор..
                Рама и него барниках, първоначално се съмнявах в него 1Гб ДДР-333..Но го преместих еднин ред по навънка и същото, после си го върнах на същото място, най-близкото до процесора..
                Би ли пояснил за последното ????Че не разбирам много от Компютри..
                Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 29-06-11, 17:17.
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

http://www.memtest.org/
                  Сваляш каквото си харесаш (например имаш опция да го запишеш на CD или да boot-неш от флашка)
                  Ако има някакъв хардуерен проблем е много вероятно да си каже.
                  Има и още нещо, което ми направи впечатление напоследък - по някаква причина на по-старите устройства термопроводимата паста изсъхва и почват да правят лош контакт. Бърникането по тези неща си е за сервиз...
                  LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                  2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Първоначално публикуван от jumboframe Преглед на мнение
                    http://www.memtest.org/
                    Сваляш каквото си харесаш (например имаш опция да го запишеш на CD или да boot-неш от флашка)
                    Ако има някакъв хардуерен проблем е много вероятно да си каже.
                    Има и още нещо, което ми направи впечатление напоследък - по някаква причина на по-старите устройства термопроводимата паста изсъхва и почват да правят лош контакт. Бърникането по тези неща си е за сервиз...
                    Ако говориш за синята "паста" дето е намазан процесора, Да прав си, че е исъхнала....
                    Почистих го и пак, същата работа, ееее разори ме тоз компютър...
                    То си е за сервиз, ясно ми е...
                    Свалих си някакъв файл за Флашката, пък сега ще видим..
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Значи пробвах с този файл, но ми дава, че не мога да го използвам.. "You cannot start ..........................................."Стартирах го в сейф мод, вкарах си флашката зареди се, цъкнах и ми дава това...??Аз през сейф мод, мога да си играя нали ??
                      Honda Dominator 650
                      088ЧЧ93979-->Борис
                      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                        Пробвах и с това, но ми дава, че съм нямал тази програма/приставка, да съм я бил инсталирал от диска...Тц, тц, тц...
                        Или по точно: Моля инсталирайте system restore, от СД-диска на Гигабит..Но аз съм в дълбока заблуда, понеже това ми го дава за Xpress Recovery...Туй не го знам от къде да го намеря Систем ресторито.. ?
                        start menu- programs - accessories - system tools - system restore - restore to an earlier time , избираш дата няколко дни назад от календара и даваш ок, пиша ти го малко наизуст, че нямам xp пред мен в момента .......
                        2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
                        2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
                        2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Първоначално публикуван от shavo Преглед на мнение
                          start menu- programs - accessories - system tools - system restore - restore to an earlier time , избираш дата няколко дни назад от календара и даваш ок, пиша ти го малко наизуст, че нямам xp пред мен в момента .......
                          Сега ще пробвам и като го върна какво да правя???Да си го оставя, така или.... ???
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Направих процедурата и пак одарих на камък....Ееее разорих се....Последно някой има ли идея??
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Преинсталирай го. Или мини на линукс - там няма вируси.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X