Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЪРСЕНЕ В ИНТЕРНЕТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ТЪРСЕНЕ В ИНТЕРНЕТ

Това не е ръководство за търсене, защото и аз непрекъснато се уча. И все пак да споделя скромните си успехи.

-Ако се отнася до история техника и изкуство на Германия, използвам blitzsuche de
    -От Yahoo почти се отказах.
    -Всемогъщият GOOGLE става все по-добър. Но и тук са нужни някои хитрости. Например, ако търся думата коприва, ...cannot find...Тогава пиша на руске крапива и се появяват няколко статии.

Ако съм открил статията във Wikipedia, често я провярявам на няколко други езика. Това е своеобразен речник.
    Понякога в Google earth не мога да намеря съответния обект. Тогава търся обекта в Google maps и вероянтостта да го намеря се увеличава. Либийският град Сирт намерих едва в биографията на Кадафи. Защото има няколко произношения на името на града.
    Понякога във връзка с големи катаклизми, какъвто беше наводнението в Луизиана Goodle бързо реагира с нови снимки на местността. Сигурно скоро ще получим такива от японската катастрофа.

- Почти всички нименования на улиците са дадени и на кирилица, което е добре за нас славяните.
    Като искам да разгледам къщата на приятеля ми от Мелбърн, изписвам адреса му 118 Thomas street Hampton Victoria и се появява къщата с басейна и паркираното Субару, а на street vew се вижда кръгова панорама на местността.
    Чакам кога тази екстра ще се появи и за източноевропейските градове. Все по-демократичен става начинът на поместване на собствени снимки. Край Поморие може да се види синът ми на сърфинт, а внучката язди кон в "конската" (както тя се изразява) база в приморския парк.

-YouTube e друга една вселена. Кф ти мелодията, кеф ти текста на "Черен
    влак се композира", или "Am Brunen vor dem Torre"или Obladi oblada.

Впрочем, нека и други споделят своите хитрости. И чак тогава някой да напише ръководството, с което започнах темата.
    Благодаря.

От: ТЪРСЕНЕ В ИНТЕРНЕТ

При мен Гого си намира много резултати за "коприва" не по-различно от която и да е друга дума: http://www.google.bg/search?sourceid...%D0%B0&qscrl=1
    Използвам Google Chrome, маркирам дума и десен клик > search Google for "......"

Коментар

Така почнах да го мразя гугъла с тези комерсиални оптимизации.
      Първо излизат тези с платените съйтове и най,често това което търсиш е забутано някъде.
      Алтависта е по добра в това отношение.

Коментар

Гугъл е Интересна в Бизнес отношение компания - появи се от нищото и с Безплатни продукти стана една от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ???? Което ме навежда на една мисъл - който плаща сметката - той поръчва Музиката. Значи някой (сещаите се) плаща и защо? За да има цялата информация и за да КОНТРОЛИРА НАМИРАНЕТО! защото единственият начин на Контрол в мрежата е Какво ще Намериш.

Но да Живота ни се промени - всичко е на един клик разстояние, дали е всичко?

Коментар

На този свят няма нищо безплатно,лошото е когато стане прекалено комерсализирано.
          30-40 резултата от оптимизираните обяви.бг примерно и вътре това което го търсиш го няма.Това е глупавото.
          Последно редактирано от Георги Крумов; 30-03-11, 10:27.

Коментар

Аз си използвам Гугъла винаги и ако не намеря това, което ми трябва, у нас е пълно с речници. Иначе интересни съвети. Особено този с руския, винаги излизат много повече статии.
            Дарин 0897042636
            ВАЗ 2105

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X