Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с програмата Пейнт..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с програмата Пейнт..

Може да ви се стори малко т*п въпрос, но прерових целия пейнт и не открих къде е тази табличка с цветовете, за оцветяването на неща, та да ве питам, от къде да я изкарам??Аз май без да искам в началото я затворих и сега бачииий..
    Използвам Paint.net V3.36, само тази намирам, трябва да си намеря орихиналния пент, ако някой знае от къде да го сваля, да казва
    Прикачени файлове
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

От: Проблем с програмата Пейнт..

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
    Може да ви се стори малко т*п въпрос, но прерових целия пейнт и не открих къде е тази табличка с цветовете, за оцветяването на неща, та да ве питам, от къде да я изкарам??Аз май без да искам в началото я затворих и сега бачииий..
    Използвам Paint.net V3.36, само тази намирам, трябва да си намеря орихиналния пент, ако някой знае от къде да го сваля, да казва
    Ти днес случайно да имаш рожден ден?Я марш на масата!Пеинт!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
      Ти днес случайно да имаш рожден ден?Я марш на масата!Пеинт!
      Абе, така е, ама много ме издразни... Та затова...
      -Хааааа, повиках неволята и накрая си го оправих, даже намерих и българска версия Ако някой я иска да пише
      Може да я истриете или заключите.. Но както решите :Д
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първо менютата в Paint.NET са context sensit-ивни... Тоест няма да видиш цвят за инструмент, който не го поддържа. Това, което трябва да направиш е да избереш цвят от инструмент, който го поддържа и да смениш обратно на такъв, който не. Например избираш "Fill tool"-а (кофата) с бутон "F" и си избираш цвят. Ако просто не можеш да изкараш палитрата то от "Windows" менюто (пред последното от ляво на дясно) избираш "Colors". Алтернативно можеш просто да натиснеш "F8" на клавиатурата...
        Честит рожден ден колега - жив и здрав!
        Последно редактирано от господин никой; 15-03-11, 12:18. Причина: Стил...

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
          Първо менютата в Paint.NET са context sensit-ивни... Тоест няма да видиш цвят за инструмент, който не го поддържа. Това, което трябва да направиш е да избереш цвят от инструмент, който го поддържа и да смениш обратно на такъв, който не. Например избираш "Fill tool"-а (кофата) с бутон "F" и си избираш цвят. Ако просто не можеш да изкараш палитрата то от "Windows" менюто (пред последното от ляво на дясно) избираш "Colors". Алтернативно можеш просто да натиснеш "F8" на клавиатурата...
          Честит рожден ден колега - жив и здрав!
          ДА, аз така и направих, изнесъх си цялата табличка с цветовете от колорс, но пък си свалих и българската версия
          МЕРСИ!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X