Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно режещ плотер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно режещ плотер

Добър вечер,
    от няколко месеца се оглеждам за такава машина.
    Трябва ми да режа както лепенки, също така да се режат малко по-дебели фолия които ползваме за песъкоструй на надгробни плочи.

Може ли някой да ме опъти към марка и най-добре модел

Понеже прочетох тук-там , че за рязането се ползва програмата Corel Drow (което е за предпочитане в нашия случай) ... въпроса е дали всички работят с тази програма ?

Понеже почти нищо не отбирам от тия неща ... ми се иска някой с опит да си каже думата

Готов съм да заплатя за такова чудо (ново) до 2000€

Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
    Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
    Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

От: Въпрос относно режещ плотер

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
    Добър вечер,
    от няколко месеца се оглеждам за такава машина.
    Трябва ми да режа както лепенки, също така да се режат малко по-дебели фолия които ползваме за песъкоструй на надгробни плочи.

Може ли някой да ме опъти към марка и най-добре модел

Понеже прочетох тук-там , че за рязането се ползва програмата Corel Drow (което е за предпочитане в нашия случай) ... въпроса е дали всички работят с тази програма ?

Понеже почти нищо не отбирам от тия неща ... ми се иска някой с опит да си каже думата

Готов съм да заплатя за такова чудо (ново) до 2000€

Привет, по-скоро някой от колегите тук би могъл да отговори.
    http://www.graphilla.com
    някой ден и по-голяма джипка ...

Коментар

Благодаря!
      Запитването ми вече е пуснато ..

Коментар

Абе и аз мога да отговоря
        Един от клиентите ми правят плотери (за малки серии). Българска фирма са.
        Ще ти пратя сайта им на лично.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Писах преди 2 дни на тази фирма ... много ми я предпоръчаха и във форума към който и abbyviper
          ме насочи ... но работата там не е за мен
          Смисъл ... плотерите струват 10 пъти повече от това което мога да си позволя за този момент.
          Ясно ми е , че това са професионални решения ..... но за човек като мен който иска да започне с нищожен бюджет ... просто немога да се реализирам

Коментар

Колега, режещите плотери поевтиняха доста /поне в сравнение с цените преди години/ Реже са или директно от Корел като обикновен принтер или със софтуер, който ползва векторен файл от Корел /щом работите с Корел де/ Не пишеш за ширина, но мисля, че 50 или 70 см ще са ви достатъчни.
            Виж тук:
            http://microasu.com/index.htm Продукти>Принтери, плотери....>режещи плотери
            или тук:
            http://www.dedalbg.com/bg/new/ Режещи плотери

Честно казано нямам представа как точно вървят. Сега погледнах на printguide, но там сакцията купува продава нещо я няма. Ако има нещо с което мога да съм полезен, питай!
            VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Здравей, случайно попаднах на темата. Ако все още не си се ориентирал мога да ти предложа няколко варианта. Доста време съм работил с такива машини, в момента работя във фирма вносител на машини. Ако още имаш интерес на разположение съм.

Коментар

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
                Писах преди 2 дни на тази фирма ... много ми я предпоръчаха и във форума към който и abbyviper
                ме насочи ... но работата там не е за мен
                Смисъл ... плотерите струват 10 пъти повече от това което мога да си позволя за този момент.
                Ясно ми е , че това са професионални решения ..... но за човек като мен който иска да започне с нищожен бюджет ... просто немога да се реализирам
                По доброто решение е да се обърнеш към някой, който вече има такъв. Цените за рязане с твое фолио и белене от теб са около 8-12лв/м2. можеш ли да ми пратиш координатите на Габроската фирма?

Благодаря предварително и приятен ден.
                Л.

Коментар

Сега и аз си търся плотер, моля дайте координати. Поздрави
                  някой ден и по-голяма джипка ...

Коментар

Може да проверите тук: ploteri.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X