Снощи успях да си сваля едни плъгинси за една от програмите които ползвам но се оказа че са архивирани и архива е повреден пробвах какво ли не има ли начин да отворя архива и поне да извадя част ако не всики неща от него.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ! С какво да отворя повреден архив
Свий
X
-
Re: Помощ! С какво да отворя повреден архив
Здравей!
Архива пише че е рар което разбира се не е сигорно ако може да извадя нещо от него ще е супер с какво е правен незнам защото е свалян от чужд торент цял е ако имаш идея какво да правя ще съм ти благодаренДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнениеЗдравей!
Архива пише че е рар което разбира се не е сигорно ако може да извадя нещо от него ще е супер с какво е правен незнам защото е свалян от чужд торент цял е ако имаш идея какво да правя ще съм ти благодарен
Този архив може да е правен с wincommander - пробвай с нея. Но най-вероятно е некоректно записан и така качен в нета. Случва се.НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
Omnia vincit amor !
Коментар
-
Освен това има програмки за repair на повредени файлове... Като имам време, ще ви кача тук подобна, ако искате - може да оправя word, excel, winzip, access, power point, outlook и разни data неща.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар