Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пловдивски проблеми с нета на ЕВРОКОМ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пловдивски проблеми с нета на ЕВРОКОМ

Втори ден се боря с администрацията на евроком, + поддръжката доколкот има такава в пловдив(доколкото разбрах всички разбиращи са избягали). Ще съм безкрайно благодарен ако някой може да ми каже кой е SMTP сървара за изходящата поща. Побъркаха ме тези хора, то не са смени, то не са прекъсвания, правене на настройки, които дори и поддръжката не е наясно как да направи. Да не говорим че от средата на януари когато нашия гигабит го взеха евроком, интеренета е ужасен, като се случва по 100-200 и повече пъти на ден да прекъсва и го няма неопределено време, пинга е по няколко секунди. Изобщо който разбира пък най вече който ги ползва в ПВ ще схване за какво става въпрос. От това което четох по форумите и най вече това че втори ден се опитвам да се свържа с някой в тази фирма и никой никъде не вдига или пък телефоните са закрити, почвам да си мисля че нещата са на самотек и работата върви на закриване. Само някой да не си помисли че не съм звънил и в СФ, напротив звънях и резултатът е същия. Лошото е че съм предплатил, но май ще трябва да преглътна и този залък и да търся друг определено по-малък доставчик. През годините се е доказало че в БГ никога на съм имал проблеми с малките фирми, а ВИНАГИ съм имал проблеми с големите. В моя случай големите фирми рязаха кабелите на малките доставчици дотогава докато на последните не им писна и си продадоха мрежите. Заедно с това обаче изчезнаха високите скорости, ниския пинг, денонощната поддръжка и най вече конкуренцията, която е истинския двигател на прогреса. Най бях доволен от DeltaNet като доставчик и подръжка но.... същото се случи и с тях
    Май се отплеснах но съм толкова ядосан че се принудих да звъня в комисията по далекосъобщения и другата за защита на потребителя, а от там за наказание че съм ги обезпокоил ме напсуваха, а в мен упорито напира "А БЕ ИДИОТ, ЗА КАКВО ПЛАЩАШ ДАНЪЦИ?????" а отговора е за да растат задниците на чиновниците и да те правят на ИДИОТ!
    Повече по темата тук

Все пак ако някой зне нещо за SMTP-то ще ми помогне поне да си върша работа докато намеря някой по-свястен доставчик.
    Предварително благодаря
    ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Re: Пловдивски проблеми с нета на ЕВРОКОМ

Явно нищо не може да се направи по въпроса, така че, моля темата да бъде изтрита!
    ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Много станахме недоволните. И аз до преди нова година бях много доволен от интернета на ГигаБит. Да ама след това всичко се скапа. Просто смятам от май месец да минавам на друг доставчик.

Между другото имам информация че няколко университета в Пловдив ще се отказват от услугите на Евроком. EVN вече са на друг доставчик. А това са едри риби.
      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Това което аз знам е че Евроком Пловдив е вече собственост на Евроком София... Явно момента на прехвърляне на управлението не минава много гладко... Но като доставчик на едро от Евроком София засега сме доволни. Явно в Пловдив е друг филма.
        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
          ... Но като доставчик на едро от Евроком София засега сме доволни. ..
          Аз пък, като клиент "на дребно" 3 години бях много доволен от Евроком, но тази година нещо взеха да се изкалпазаняват здраво.
          На няколко пъти няма нет по някой и друг час, ако успееш да хванеш някой на 97000 обяснението -Енергото било спирало тока (е как пък все при тяхната апаратура тая профилактика, а всички в квартала си имат ток?!?). Ту DNS сървъра го отнямва, ту при рутера им за международния трафик почват яко да се губят пакети ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

БТК-ADSL

Коментар

Първоначално публикуван от YOSIF Преглед на мнение
              БТК-ADSL
              Хайде да не си отварям устата и за тях. Може би Спектър нет ADSL ама все още събирам информация.
              ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

И на мен ми писна от Евроком и от два месеца питам който срещна за свестен провайдер на интернет, но досега не съм открила такъв в Пловдив.
                Който пръв го открие - да сподели!
                НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                Omnia vincit amor !

Коментар

Аз пък съм с Visio и чувствата са смесени. Не мога да ги сравнявам с никой, защото просто не съм използвал чужди услуги. Искам да отбележа, че интернет в нашата къща се ползва с "развлекателна цел". С хората от офиса и тези от подръжката вече съм пръви приятел, но проблемиете постпенно намаляват. Лошото е, че мрежата им е изградена по дървета и храсти...
                  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Жоро Левков 089 9818211 това е човека който може да се понамеша в оправията за Пловдив или да ви даде пряк съвет

ако той не го направи...няма кой в Евроком

инфо /зад пердето / и не съм ви го казал аз
                    S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
                    или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
                    пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

Коментар

Първоначално публикуван от 4x4 Преглед на мнение
                      Жоро Левков 089 9818211 това е човека който може да се понамеша в оправията за Пловдив или да ви даде пряк съвет

ако той не го направи...няма кой в Евроком

инфо /зад пердето / и не съм ви го казал аз
                      Разгеле! Двуседмичните ми опити да разбера кой е SMTP сървара на Евроком се увенчаха с успех. Това се оказа най секретната тайна на ЕК Много благодаря 4х4!. Ако на някой все пак може да му свърши работа то той е

mail.ekk.bg

Поздрави
                      ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Аз съм с Ангелсофт от 3 год.Управлението им е на ул. Костаки Пеев 5 - до ПУ
                        Много съм доволен.Интернета е по ЛАН

Коментар

До: Re: Пловдивски проблеми с нета на ЕВРОКОМ

Първоначално публикуван от jorko Преглед на мнение
                          Аз съм с Ангелсофт от 3 год.Управлението им е на ул. Костаки Пеев 5 - до ПУ
                          Много съм доволен.Интернета е по ЛАН
                          От днес пак същите проблеми с тоя Евроком. Вече немам нерви. Чакам с нетърпение да ми изтече предплатения период и се прехвърлям на Ангелсофт. С който и да говорих не каза нищо лошо. Хората не помнят някога да им е прекъсвал нета. Аман от "големи" фирми!
                          ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

До: Пловдивски проблеми с нета на ЕВРОКОМ

и аз преди бях много доволен от евроком /в Сф/, но са бавнички /на най-ниската тарифа съм/... после минах на мегалан - много бързи са, обаче бързо се скапаха... започнаха се едни прекъсвания от по ден-два и все изкарват, че моя комп. не е в ред... миналия месец ги махнах, след като няколко пъти ми се наложи да взимам назаем вивателски модем за да си пусна документи с ел. подпис...
                            Сега пак съм с евроком, уж са вдигнали скоростта /примоция/, ама пак е бая бавен... и се разпада по 3-4 пъти на ден, макар и за минути само...

Дали си заслужава да мина на БТК ADSL - най-ниската тарифа 2056кбпс... ?
                            И най-същественото - става ли с техния SMTP да изпращат от е-мейл с ".сом" ?
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

До: Пловдивски проблеми с нета на ЕВРОКОМ

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                              Дали си заслужава да мина на БТК ADSL - най-ниската тарифа 2056кбпс... ?
                              И най-същественото - става ли с техния SMTP да изпращат от е-мейл с ".сом" ?
                              За сега интернета на БТК е с най-голям Uptime в София. Връзката е стабилна, но далеч не е това, което си мислят хората, гледайки рекламите. Връзката е споделена и скоростите трудно се постигат. Преди два месеца, клиенти на БТК АДСЛ нямаха нет цяла седмица. Това се случи в два квартала на града. Приеми съвет от професионалист в тази област. Потърси доставчик по следните критерии:
                              1. Да имат близо оптична точка или офис с такава.
                              2. Времето за реакция да е в рамките на деня.
                              3. Персоналът, който работи да не е от трима.
                              4. Офисът на фирмата да не е в междустълбищното пространство или мазето на блока.
                              Вярно е, че част от информацията няма ка да я разбереш от тях (никога няма да си сигурен, че са ти казали истината), но все ще се намерят познати да ти препоръчат.
                              Пробвай новия си доставчик - не плащай за дълъг период, на високи скорости. Има разни трикчета, които мога да обясня, да разбереш доставчикът ти от каква величина е (това също е важно). Ако самия доставчик взима интернета през още двама-трима подобни, зарежи го. Дори и първия месец да си доволен, скоро нещата ще са други. Можеш да си проверяваш и линията. Доставчикът ти трябва да има денонощна поддръжка (задължително). Когато подписваш договор попитай кое ти е ID-то, не юзър нейма, а ID-то. Това е автоматичен номер, който се дава при приобщаване на нов клиент. Ако нямат ID, лошо - нямат добра статистика, ако е малко число - имат малко клиенти.
                              И каквото и да ти кажат за времето с гръмотевици, не има вярвай. Всяка мрежа, щом е ЛАН, гърми, пада, няма я, финиш, капут и т.н. Колкото е по-добра фирмата, толкова по-бързо се оправят нещата.
                              Дано съм бил полезен
                              LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X