Втори ден се боря с администрацията на евроком, + поддръжката доколкот има такава в пловдив(доколкото разбрах всички разбиращи са избягали). Ще съм безкрайно благодарен ако някой може да ми каже кой е SMTP сървара за изходящата поща. Побъркаха ме тези хора, то не са смени, то не са прекъсвания, правене на настройки, които дори и поддръжката не е наясно как да направи. Да не говорим че от средата на януари когато нашия гигабит го взеха евроком, интеренета е ужасен, като се случва по 100-200 и повече пъти на ден да прекъсва и го няма неопределено време, пинга е по няколко секунди. Изобщо който разбира пък най вече който ги ползва в ПВ ще схване за какво става въпрос. От това което четох по форумите и най вече това че втори ден се опитвам да се свържа с някой в тази фирма и никой никъде не вдига или пък телефоните са закрити, почвам да си мисля че нещата са на самотек и работата върви на закриване. Само някой да не си помисли че не съм звънил и в СФ, напротив звънях и резултатът е същия. Лошото е че съм предплатил, но май ще трябва да преглътна и този залък и да търся друг определено по-малък доставчик. През годините се е доказало че в БГ никога на съм имал проблеми с малките фирми, а ВИНАГИ съм имал проблеми с големите. В моя случай големите фирми рязаха кабелите на малките доставчици дотогава докато на последните не им писна и си продадоха мрежите. Заедно с това обаче изчезнаха високите скорости, ниския пинг, денонощната поддръжка и най вече конкуренцията, която е истинския двигател на прогреса. Най бях доволен от DeltaNet като доставчик и подръжка но.... същото се случи и с тях
Май се отплеснах но съм толкова ядосан че се принудих да звъня в комисията по далекосъобщения и другата за защита на потребителя, а от там за наказание че съм ги обезпокоил ме напсуваха, а в мен упорито напира "А БЕ ИДИОТ, ЗА КАКВО ПЛАЩАШ ДАНЪЦИ?????" а отговора е за да растат задниците на чиновниците и да те правят на ИДИОТ!
Повече по темата тук
Все пак ако някой зне нещо за SMTP-то ще ми помогне поне да си върша работа докато намеря някой по-свястен доставчик.
Предварително благодаря
Май се отплеснах но съм толкова ядосан че се принудих да звъня в комисията по далекосъобщения и другата за защита на потребителя, а от там за наказание че съм ги обезпокоил ме напсуваха, а в мен упорито напира "А БЕ ИДИОТ, ЗА КАКВО ПЛАЩАШ ДАНЪЦИ?????" а отговора е за да растат задниците на чиновниците и да те правят на ИДИОТ!
Повече по темата тук
Все пак ако някой зне нещо за SMTP-то ще ми помогне поне да си върша работа докато намеря някой по-свястен доставчик.
Предварително благодаря
Коментар