Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Парола на BIOS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Парола на BIOS

Първоначално публикуван от assendus Преглед на мнение
    Здравейте колеги,
    Наследих един лаптоп Nokia Booklet с парола на BIOSа, която не знам и няма как да науча.
    Биосът е Phoenix.

Батерията на дъното е запоена и не може да се махне.
    При изваден акумулатор дадох на късо батерията за 7-8 секунди, но резултат няма.
    Пробвах и с няколко служебни пароли na Phoenix, които също не стават.

Помагайте!
    Принципно - подобни съвети не би трябвало да се дават "онлайн".
    Правилният "онлайн отговор" е - питайте стария собственик или се обърнете към сервиз...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
      Отвори го и разгледай немож да няма откъде да се ресне !!! Много лаптопи са ми карали с тази диагноза и винаги се намира начин да се ресне !!! Флашваненото на биоса няма да махме паролта
      ЧНГ!
      Отварям го, за какво да гледам?
      Ако не, да ти го донеса да го погледнеш?
      Ще почерпя!

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
        Принципно - подобни съвети не би трябвало да се дават "онлайн".
        Правилният "онлайн отговор" е - питайте стария собственик или се обърнете към сервиз...
        Разбирам принципните съображения напълно. Има и такава гледна точка, която също разбирам.

Коментар

Аз пак ще питам за какво ти е да влизаш в биоса щото като гледам картинките там няма много много какво да се настройва?
          When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
            Аз пак ще питам за какво ти е да влизаш в биоса щото като гледам картинките там няма много много какво да се настройва?
            Защото иска парола при стартиране на системата.

Коментар

В такъв случай за какво флашване се говори ? Или питаш стария собственик за паролата или отиваш в сервиз на нокия със наличните документи който имаш за машинката.
              When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                В такъв случай за какво флашване се говори ? Или питаш стария собственик за паролата или отиваш в сервиз на нокия със наличните документи който имаш за машинката.
                Разбирам напълно какви подозрения може да породи въпросът ми и нямам никакви притеснения или угризения да обясня, ако се наложи, каква е историята на машинката.
                Който смята за ОК, може да помогне, който смята, че има нещо гнило, може просто да замълчи, вместо да дава безсмислени съвети.
                Благодаря все пак!

Коментар

Съветите не са безсмислени, ами са единствените възможни. Щом мислиш, че можеш да се справиш по друг начин - успех.
                  Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                    Съветите не са безсмислени, ами са единствените възможни. Щом мислиш, че можеш да се справиш по друг начин - успех.
                    Още в първия пост казвам "...с парола на BIOSа, която не знам и няма как да науча."
                    Оттам насетне всички постове споменаващи стария собственик са безсмислени по зададената тема.

Благодаря на отговорилите по същество.

Коментар

Първоначално публикуван от assendus Преглед на мнение
                      Още в първия пост казвам "...с парола на BIOSа, която не знам и няма как да науча."
                      Оттам насетне всички постове споменаващи стария собственик са безсмислени по зададената тема.

Благодаря на отговорилите по същество.
                      Ти май нещо не четеш а само повтаряш едно и също - колегата ти е казал - или стария собственик, или сервиз на Нокия. Щом не можеш да се свържеш със стария собственик остава да отидеш в сервиз на Нокия. Не е трудно за схващане!
                      Това btw съм ти го писал още от 10-ти пост в темата, но ти все си мислиш, че нещата стават като преди 5-10 години. Накъсяваме и готово. За радост, това отдавна не е така!
                      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X