Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Настолен Компютър.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Настолен Компютър.

Здравейте колеги..След преинсталация, извършена от мен.На компа се появи гаден проблем.Скайпа не ми се зарежда? Дава някакъв ЕРОР: d3d9.ddl, от какво може да е, прилагам и снимка да го видите..Мерси предварително на отзовалите се!!
    Има и друг проблм, в инсталационния пакет не влиза Пейнт, търсих в чичо Гугъл, но са някакви за Виста и не ми тръгват, свалих един, но той е стар и дава снимките от Прий скрийна в "Bitmap Image"??А и ако на някой му се разправя да го качи във дох.бг и да го дръпна ще съм много благодарен!
    Поздрави!
    Снимка: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...qs0qOfAfF2.BMP
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

От: Проблем с Настолен Компютър.

Бобчо, дръпни си и си инсталирай Скайп, която си искаш версия. Тоя го затрий.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Колега, тази грешка означава, че не ти е добре инсталиран DirectX9. Най-вероятно си на WindowsXP, ако не бъркам. Същата може и да е породена от неинсталиран драйвер за видеото или звука. Дай малко повече контекст, за да мога поне да спекулирам.

EDIT: Ето ти изображението...
      Последно редактирано от господин никой; 13-12-10, 22:40. Причина: снимка...

Коментар

Колега, преинсталирах го 2 пъти това ДиректХ и да на ХП е Не ще да ми тръгне и това е .. Е*ати и скайпа...Извинявай за снимката, ама е от някакъв си пейт от панти век..
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
          Бобчо, дръпни си и си инсталирай Скайп, която си искаш версия. Тоя го затрий.
          Пробвах, не става, даже 3 скайпа инсталирах все различни..
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Няма и да успееш, влез в "Програмни файлове", отвори папката на Скайп и от синята иконка си направи "Бърз достъп", ще си го ползваш без проблем.Скайпа иначе те брои за нередовен потребител, колкото и пъти да те пита за обновление, не го одобрявай, пак ще те върне в първи клас.

Коментар

На мен, попринцип, Скайп не ми е пищял, ако съм нямал драйвър- просто не засича звук от микрофона или не чувам. Макар, че ако някой се е сблъсквал с този проблем- съвсем възможно е. Провери, за всеки случай, в Control Panel-> System-> Hardware-> Device Manager. Ако липсва някой драйвър- ще видиш непознато устройство, с "питанка" на жълт фон.
              JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
                На мен, попринцип, Скайп не ми е пищял, ако съм нямал драйвър- просто не засича звук от микрофона или не чувам.
                Колега той и на мен не ми пищи, но този, като го гледам е някакъв power gamer edition. Бегла спекулация - предвиден е да се работи по-лесно с него в игри? Ако е така най-вероятно ползва някакъв тип overlay върху образа на играта за да покаже това-онова. Точно заради този тип overlay може да иска да си инсталирал и 3d driver-а на картата си. Във всеки случай DirectX грешките са само въз основа на проблеми свързани с DirectX, драйвери, dot Net fix или VC redistributable пакета.

Коментар

Този skype launcher аз го ползвам, за да пусна два различни скайпа едновременно на един и същ компютър и точно това му е предназначението. Стартираш файла config и там от бутона add си добавяш скайп името и паролата, но ако ползваш само един скайп на съптветния компютър не виждам смисъл да ползваш skype launcher ........
                  2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
                  2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
                  2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Първоначално публикуван от shavo Преглед на мнение
                    Този skype launcher аз го ползвам, за да пусна два различни скайпа едновременно на един и същ компютър и точно това му е предназначението. Стартираш файла config и там от бутона add си добавяш скайп името и паролата, но ако ползваш само един скайп на съптветния компютър не виждам смисъл да ползваш skype launcher ........
                    И така не става, както казваш, инсталирах скайп лънчера, защото скайпа не ми тръгна, та си казах, че ако ми върви скайп лънчера, няма смисъл от скайп..
                    Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
                    На мен, попринцип, Скайп не ми е пищял, ако съм нямал драйвър- просто не засича звук от микрофона или не чувам. Макар, че ако някой се е сблъсквал с този проблем- съвсем възможно е. Провери, за всеки случай, в Control Panel-> System-> Hardware-> Device Manager. Ако липсва някой драйвър- ще видиш непознато устройство, с "питанка" на жълт фон.
                    Всичко е инсталирано, не ми дава някакви "!"-танки..

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    Няма и да успееш, влез в "Програмни файлове", отвори папката на Скайп и от синята иконка си направи "Бърз достъп", ще си го ползваш без проблем.Скайпа иначе те брои за нередовен потребител, колкото и пъти да те пита за обновление, не го одобрявай, пак ще те върне в първи клас.
                    И така не става..Дава същата грешка..
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Отвори го направо от иконката в "Програмни файлове", после си направи пряк път.

Коментар

Съмнява ме, че Win, който си сложил е "бъгав". Намери си отнякъде читава версия на XP със service pack 3 и преинсталирай пак, за да не си губиш времето. След преинсталацията и слагането на драйверите те съветвам първата ти работа да е да сложиш антивирусен софтуер, аз ползвам безплатен AVG и съм много доволен. В рамките на месец имах компютри за ремонт с по над 100 вируса !
                        Успех !
                        2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
                        2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
                        2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Първоначално публикуван от shavo Преглед на мнение
                          Съмнява ме, че Win, който си сложил е "бъгав". Намери си отнякъде читава версия на XP със service pack 3 и преинсталирай пак, за да не си губиш времето. След преинсталацията и слагането на драйверите те съветвам първата ти работа да е да сложиш антивирусен софтуер, аз ползвам безплатен AVG и съм много доволен. В рамките на месец имах компютри за ремонт с по над 100 вируса !
                          Успех !
                          Аз веднага инсталирах Аваст 4...
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Колега... вземи ги смени тия драйвери на тая nVidia... Свали си последните от сайта им.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                              Колега... вземи ги смени тия драйвери на тая nVidia... Свали си последните от сайта им.
                              С Ати-радеон съм..
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X