Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на телевизор
Свий
X
-
От: Избор на телевизор
И на сина ми е 24 инч. ЛГ комбиниран монитор с тунер. Работи вече 2 год безупречно.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от kalin.p Преглед на мнение
Коментар
-
Първоначално публикуван от walker Преглед на мнениеКолега, само да уточня, че тези телевизори не са плазма, а LCD.
Първоначално публикуван от kalin.p Преглед на мнение... но изобщо не им разбирам...
Коментар
-
Колега извинявай,че ти пиша в темата но да не отварям друга и аз съм се спрял на два телевизора.
Ако може колеги който са повече в час да ми препоръчат по добрия а те са
http://www.technomarket.bg/products/...sung-ps-50c430
http://www.technomarket.bg/products/...sung-ps-50a557Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база
Коментар
-
При LCD-то е важна матрицата на екрана каква е, а в повечето случай не ги пише. Най-добре се разбира кага един монитор(телевизор) е с добра матрица когато го погледнеш отдолу(под голям ъгъл отдолу на екрана). Ако не става тъмен образа тогава значи че му е добра матрицата което е по добре за зрението.
Коментар
-
Според изложените ТТ данни този: http://www.technomarket.bg/products/...sung-ps-50a557
най вече заради по-добрата резолюция FULL HD.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
QLED-а си е течнокристален дисплей, с някои "номерца" в него. Зад това понятие обаче се "крият" доста варианти. На светлинни години е от някогашните дисплеи, и като цветове, и като яркост, и като ъгъл на гледане, и като контраст.
OLED-а е много хубаво нещо, ама... май няма да е "светая светих" при телевизорите.
Задава се QD-LED, което ще "вземе" най-доброто от двата свята, обаче кога ще име реално продаваеми.....
Към момента бих избрал QLED (или аналога му на Sony - Triluminous или каквото е там в момента). Технологията е достатъчно "зряла", тоест изпипана.
OLED-а (поне във сегашния му вид от LG) е стигнал лимитите си, и единственото му предимство си остава по-хубавото черно (евентуално). Във всичко останало QLED е по-добър, или поне беше, когато се ровичках последно.
Избери което си харесаш в магазина.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
моят беше 10 годишен и работи безупречно, но реших да го сменя преди 3-4 месеца.......след дълго четене във форума на сетком избрах SONY KD-43XG8396
и не съжалявам, 4К резолюция и Андроид бяха едни от критериите, смарт функциите не ги ползвам________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Най-добрите предложения при телевизорите вече почти не се предлагат под 55"-предполагам си мислят,че всички живеят в киносалониQLED са на Самсунг,другите производители са с други наименования.Не съм уверен,че даже и компютърен специалист може да се ориентира в мешаницата от измислени названия,и кое какво означава,и кое е по-добро...Най-важното е,човек да си премери мястото,с което разполага
Коментар
-
Моя телевизор има подсветка отстрани и отзад. Тя мени цвета си в зависимост от екрана. Мисля че му се казваше нещо като "амбиенте".
Искрено го препоръчвам като екстра.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар