Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защитени EXCEL файлове

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    От: Защитени EXCEL файлове

    Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    Доста удобни за подобни експерименти са тъй наречените "виртуални машини". Във виртуалната машина си инсталираш каквато ОС и приложен софтуер ти трябват, правиш каквото правиш и след това - гъбата. Основната ОС не се "затормозява" с излишни инсталации и деинсталации на излишен софтуер.
    Съгласен съм, но когато е инцидентно като моя случай - няма смисъл, май че...

    П.С. Вече съм с 5 офис-пакета!!! Инсталирах си и корелския. Много ми допада. Много оптимизиран интерфейс без да се натрапва с нищо. Особено с големи меню барове като на Офис2010 на Майкрософт. И също така ненатрапчиво можеш да правиш в него всичко. Например при вмъкване на картинка позиционирането й точно където си поискаш го нямат другите. Особено в клетка на таблица. Личи си голяма софтуерна мощ.

    П.С.2. Защитените екселски файлове ги направи на пух и прах. Свали им защитата моментално и си ги редактирам като пич, включително и функционалностите. WordPerfect Offise X5 е директен и изключително сериозен конкурент на MS OFFICE 2010. Като цена са едни и същи. WordPerfect е доста по-малко обемен, от което понякога следва, че е по-лек и може да работи чудесно и на по-слаби машини.
    Последно редактирано от CAESAR; 19-11-10, 07:33.
    Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X