Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"spaces.live.com" затваря врати...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• "spaces.live.com" затваря врати...

Правилно прочетохте - Microsoft прекратяват своята услуга за blogger-и... За сега не е много ясно какво точно ще е положението със "Skydrive" - дано да я оставят.

Официално всички потребители на "spaces.live.com" са предупредени за прекратяването на услугата, която може да бъде достъпна до началото на Март 2011 година. След този момент вашите блогове на съответният доставчик спират да съществуват. Пред потребителите на тази услуга има два варианта - backup на локално устройство и/или миграция към "wordpress.com". Аз лично архивирах блога си и по-късно го мигрирах към wordpress... Признавам си, че ми стана много неприятно...

От: "spaces.live.com" затваря врати...

Е това да е за урок на доверяващи се на Microsoft за подобни услуги, каквото направиха с Hotmail малък сигнал ли беше ?
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

От: "spaces.live.com" затваря врати...

Първоначално публикуван от Dobril Dossev Преглед на мнение
      Е това да е за урок на доверяващи се на Microsoft за подобни услуги, каквото направиха с Hotmail малък сигнал ли беше ?
      Лично аз никога не се "доверявам" на Майкрософт, или на когото и да било... Факт е, че ми стана неприятно въпреки това. Определено wordpress са много назад, като функционалност от spaces.live. Нямам представа какво точно е станало с hotmail. Знам, че губеха битката с gmail и конкуренцията, но мисля, че все още са up.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X