Имам една къщичка в планината, която си е с тухли, бетонна плоча и решетки на вратите и прозорците. Преди още да я купя е била разбита едната решетка и от тогава, дори и след като станах собственик не се заключва нарочно. Идеята е хем да не се разбива, хем някой закъсал турист в лошо време да влезе , да си напали печката и да се подслони и огрее, та дори и да си сготви (а има и ракиика и винце). Обаче мина известно време и се намериха лоши и недобронамерини люде, които да влязат да тършуват и да пооткраднат разни неща. Това доста ме вбеси, защото нещата нямат някаква пазарна стойност и трябва да си голям кретен за да си помислиш , че ще забогатееш от тези дрболии, които от своя страна в гората са истинско съкровище. Та идеята ми сега е да зключвам решетките, но това може да ги озвери повече, да разбият зверски и да направят непоправими поразии. Питам се аз , има ли начин да монтирам скрит някъде някои ГСМ апарат , на който батерията издържа поне 7-8дни и той да се задейстава чрез скрит бутон на на вратата ???
Ако няакой има по-добра идея (ама да не е скъпа , разбира се
), моля да сподели!

Коментар