Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси за XPERIA X2

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Въпроси за XPERIA X2

    За телефоните съм традиционалист. От Н688 преди 12 години до сега съм само на телефони Ериксон. Вчера реших да сменя вече на 1000часа разговори Р990 и взех Х2. Това беше най-Ериксона, който продават в М-тел за момента на корпоративни клиенти. Взех го без да се замисля, но се оказа, че имам доста неясноти с този windows със самия телефон.
    Като за начало ще ми е приятно да разбера, че някой познава този телефон и първия ми въпрос е как се активира екселератора, че нещо се загуби като функция?
    Имам и много други неясноти като например, защо при продължителен разгвор трябва пак да активирам екрана за да затворя разговора и каква е тази настройка да я махна.
    Защо му задава мелодия за звънене, а след два разговора си звъни пак с друга мелодия и как мога да го накарам да звъни с мелодия, която аз съм вкарал?
    Ще съм много благодарен на съвети.
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

  • #2
    До: Въпроси за XPERIA X2

    Все ще се намери някой с такъв телефон за споделяне на опит
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

    Коментар


    • #3
      До: Въпроси за XPERIA X2

      То така и така не се намери някой с опит от използването на такъв телефон, но и аз утре ще го сменям за сега със същия, а после и с друг, ако не се оправят нещатат. Този взе да изключва произволно и трябва да се рестартира постоянно, което е пълна глупост...
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

      Коментар


      • #4
        До: Въпроси за XPERIA X2

        Купи си HTC TOUCH PRO 2 - същите характеристики, но с по-голям екран (3,6") и много по надежден хардуер+поддръжка от XDA (който има HTC ще ме разбере). Изобщо бизнес телефон HTC и то от по-високия клас е сигурен избор. За X2 нямам наблюдения, но гледам , че много хора си го продават в момента, което едва ли значи че е хубаво. Ако ти трябва телефон с клавиатура, мисля че най доброто за сега е TOUCH PRO 2

        http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1779
        Александър

        Коментар


        • #5
          От: До: Въпроси за XPERIA X2

          Оправи ли се работата с Х2

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X