Здравейте, търся къде да си разкодирам телефона Нокиа N80, ако някой знае къде мога да го разкодирам ще съм му много благодарен. Той има някаква нова блокировка и т.н.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разкодиране на Nokia N80 - ПОМОЩ
Свий
X
-
Re: Разкодиране на Nokia N80 - ПОМОЩ
кодиран към някой оператор или е краден.......Първоначално публикуван от kiketoЗдравейте, търся къде да си разкодирам телефона Нокиа N80, ако някой знае къде мога да го разкодирам ще съм му много благодарен. Той има някаква нова блокировка и т.н.LZ1RED
Коментар
-
Nokia N70 и следващите от N-серията са конструктивно изпълнени по друга система за разлика от предшествениците си където сигурността,SP lock-a и прочие са софтуерно заложени. За момента разкодирането им в България не е възможноПървоначално публикуван от kokolightaЧе какъв е проблема,отиваш там и искаш да ти качат нов софтуер и срещу 30-тина кинта си готов
За Сърбия и аз съм чул, но си мисля че са слухове ....
Успех все пак ![url]http://www.bezdom.info/[/url]
Коментар
-
кодиран е към Orange UKПървоначално публикуван от redairкодиран към някой оператор или е краден.......Първоначално публикуван от kiketoЗдравейте, търся къде да си разкодирам телефона Нокиа N80, ако някой знае къде мога да го разкодирам ще съм му много благодарен. Той има някаква нова блокировка и т.н.Honda Africa Twin RD07 '95
Коментар
-
В Алфа копи(нокиа) забрави! И в българия някой се занимаваше с разкодиране ама всъщност ги праща в сърбия и си товари в цената. Един приятел преди по-малко от месец разкодира при братушките едно Н70(май) ама не мога да се свържа нещо с него сега, по-късно ще разбера къде и как по-точно става цялата процедура. До колкото си спомням струваше 200!!! лв и се сменява някакъв процесор
Коментар
-
Здравейте .
Тъй като аз имам сервиз за GSM-i и се занимавам както с разкодирането ,
така и с ремонти мога да поясня някои неща по тази тема .
Начините за разкодиране на тази серия Nokia (технологична серия BB5) не са много но има:
1. Стандартният (предвиден от производителя) с код който се въвежда
съвсем елементарно от клавиатурата и телефонът се отключва.
а: Този код могат да го калкулират в NOKIA ( но те не предлагат такава услуга
).
б: Операторът който е кодирал и предлага апарата ( те го дават този код но след 6 месеца от продажбата на апарата и то само на човека който го закупил на промоция от тях ).
в: От служители на оператора на които не им стига заплатата и
на черно предлагат кодовете на разни препродавачи, Online се плаща и гаранцията е 0% (има такава опция но не я препоръчвам).
2. Програмно разчитане на зоната където са "ключалките" и презаписване на тази зона с отключена , или сервизна команда към апарата за самопремахване на тези "ключалки" (Нелегалното отключване).
Такова отключване програмно може да го прави само един човек в света в Сърбия и неговите служители или колектив .
От цял свят такива телефони се пращат в Сърбия при него както и от
България . Проблемът е че телефона минава през няколко човека които печелят от това и крайната цена се оскъпява много и гаранция
че няма да му се случи нещо по пътя няма (я митница я кражба...и много други варианти).
Аз лично избягвам да се натоварвам излишно с такава отговорност.
Най-добре кодът да се получи от оператора по описания по-горе начин.
Надявам се че съм успял да ви разясня проблема с тези телефони. Вече 2 години няма по-нормално решение за разкодиране
.
Поздрави !
flash-gsm team
Коментар
-
Да съживя малко темата с въпроса ми който таи надежда "Абе тия телефони още ли не се разкодират"
Предми месец два четох статия че в щатите са легализирали софтуера за разкодиране на GSM-ите за да могат свободно да си сменят операторите и нещо от сорта. Та това истина ли е или просто са си запълвали он-лайн вестника, беше в net-info.Honda Africa Twin RD07 '95
Коментар
-
писах нещо преди малко за колегата с Нокиа 91 ето ли линка:
http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8635S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:
Коментар
-
Значи Нокиа от тия серии в България неможе да се разкодира ... Един приятел прати Нокиа 6280 в Сърбия и я разкодираха , но дали е както трябва станала незнам.
Някъде чух че точно тая нокиа като се разкодира и софтуерно се прецакрала .. праела квото си иска .. но незнам дали е верно
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар