Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Облачно пространство на disk.bg от А1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Облачно пространство на disk.bg от А1

От години съм имал към моя план, включен към disk.bg от А1 -100GB място за съхранение, чак днес разбрах съвсем случайно че съм я имал тази опция , читав ли е този облак, мога ли да вържа камерите за наблюдение нa Tapo, към въпросния disk.bg и да се съхраняват записи например за половин месец и след това нов запис пак за половин месец, на такива цикли?

Зависи от камерите. DVR-а на колата ми пълни 256GB карта май за 12 часа. Вярно, 2*2.4K, 25 кадъра, зма...
    Последно редактирано от sparkybg; 12-06-25, 14:02.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      Ясно, формата е 1080 HD но може да му задам и на минималната на SD 480 за по-малко данни, така и иначе надежден ли е този облак disk.bg за снимки например?

• sparkybg
      sparkybg коментира
      Редактиране на коментар
      Би-трябвало. Със сигурност е по-надежден от домашен диск. Все пак дейтацентъра, в който е, се поддръжа, обновява, архивира, сменят се дискове регулярно. Много малко вероятно е да загубиш данни там.

• Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      Мерси Спарки, реших да го използвам за резервен архив на наши стари снимки, отказах се да го ползвам за камерите че наистина е малко мястото.

Аз го ползвам от две години за съхранение на снимки и са си там.
    Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
    SSang Yong Kyron 2.0xdi
    Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X